Lenka Hájková | | Ženy

Ženy dovezly body z Otrokovic

Ženy

K poslednímu venkovnímu utkání podzimní části první ligy žen cestovaly naše házenkářky do Otrokovic.

Začátek utkání byl z naší strany opět trošku nervózní a soupeř naše chyby trestal. Ale již v první třetině poločasu se hra našich házenkářek v útoku zklidnila, přidal se důraz v obraně a za přispění několika dobrých zákroků na brankové čáře se vývoj utkání přiklonil na stranu našich děvčat. Ke konci poločasu již ženy HKI vedly o čtyři branky a nebýt zaváhání v samotném konci první části zápasu, mohlo se jít do přestávky s větším klidem.

Do druhé půle vstoupily ivančické házenkářky daleko lépe. Zlepšený pohyb na obraně a rychlejší přechod do útoku nesl své ovoce. V polovině druhého poločasu byl rozdíl ve skóre o sedm branek. Házenkářky z Otrokovic se však v závěru vzchopily a naše polevení tvrdě trestaly. Po neproměněných dobrých brankových příležitostech naše hra znervózněla a dovolily jsme soupeřkám šest minut před koncem srovnat skóre. Ve vyrovnaném závěru byly však naše házenkářky o branku lepší.

Poslední utkání podzimní části odehrají ženy HKI na domácí palubovce proti týmu z Havlíčkova Brodu netradičně v sobotu 7. 12. 2019 od 15.00 hodin!

Sestava: Cvingráfová I., Krejčíková B. 6, Dužíková K., Rechová M., Jílková M. 6(1), Kocábová M. 2, Vavroušková B. 6, Šiplová P., Krejčíková L. 1, Höllová A. 2, Hájková L., Ondráčková L. 1, Velebová V.

TJ Jiskra Otrokovice - HK Ivančice 23:24 (10:12)

Trocha statistiky z venkovních zápasů:

5 utkání: 2 výhry, 1 remíza, 2 porážky – 5 bodů, aktivní skóre 127:124 (obdržené branky po poločasech: 65/59).


Fotky z utkání


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...