Lenka Hájková | | Ženy

Ženy si připsaly důležité body

Ženy

V dalším kole první ligy žen, přivítaly naše házenkářky na domácí palubovce soupeřky z Kynžvartu. Po nepříliš herně vydařeném minulém utkání, kdy vázly kombinace i individuální herní činnosti a děvčata se takřka protrápila celým zápasem, si chtěla v dalším zápase spravit chuť. Domácí prostředí a skvělá podpora fanoušků, je ten správný impuls k lepším výkonům. A to se potvrdilo. Ve velmi vyrovnaném utkání to byly právě naše házenkářky, které určovaly tempo hry a od samotného začátku si vzaly vedení a udržely ho až do konce. Soupeř sice v závěru dotahoval, ale náskok, který si děvčata vypracovala ve druhé půli, si již udržela.

Krátké shrnutí: Výborný kolektivní výkon, zlepšená komunikace v obranné činnosti a hlavně herní projev, který by se měl fanouškům líbit.

HK Ivančice - Sokol Lázně Kynžvart 27:25 (15:13)

Sestava: Cvingráfová I., Krejčíková B.  4, Dužíková K., Rechová M. 2, Jílková M.  3, Kocábová M. 2, Vavroušková B.  1, Šiplová P., Krejčíková L. 3(1), Höllová A. 1, Hájková L. 4, Pánková K. 2, Haladová K., Ondráčková L. 3, Velebová V. 2


Fotky z utkání

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...