Lenka Hájková | | Ženy

Ženy braly v Brně bod

Ženy

V pátém kole naše házenkářky zajížděly k soupeři do Brna. V jednoduché utkání nevěřil nikdo, a na hřišti se to potvrdilo. Domácí nastoupily skvěle připraveny a důrazem na obraně naše hráčky evidentně zaskočily. Hned v úvodu utkání si děvčata vypracovala pár velice dobrých brankových příležitostí, které nedokázala proměnit. Nedůrazný vstup do zápasu se zřejmě podepsal i na psychice hráček. Naše obrana se postupně výrazně zlepšila, avšak v útoku to stále drhlo. Po celou první polovinu utkání se již děvčata nedokázala dostat do herní pohody a zbavit se zbytečných ztrát.

Vstup do druhé půle byl z naší strany lepší. Otočily jsme stav v náš prospěch a i herní projev se nakrátko zvedl. Po spoustě nevynucených chyb jsme soupeře pustily opět do vedení, které jsme ještě v závěru přetočily zpět na naši stranu. V poslední vteřině jsme ovšem nedokázaly ubránit křídelní prostor a soupeř vyrovnal.

Krátké shrnutí: Jediné pozitivum – obrana, a to hlavně ve druhém poločase.

Příští utkání odehrají ženy HKI na domácí palubovce, kde v neděli 3. 11. 2019 přivítají nováčka letošního ročníku Lázně Kynžvart.

 

Tatran Bohunice - HK Ivančice 20:20 (11:10)

Sestava: Cvingráfová I., Krejčíková B. 3, Dužíková K., Rechová M., Jílková M. 5/2, Kocábová M., Vavroušková B. 2, Šiplová P., Krejčíková L. 1/1, Höllová A., Hájková L. 5, Pánková K. 2, Haladová K. 1, Ondráčková L. 1


Fotky z utkání


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...