Lenka Hájková | | Ženy

Domácí vítězství žen

Ženy

Ivančické házenkářky přivítaly v neděli 20. 10. 2019 na domácí palubovce soupeře z jižních Čech, který dokázal v posledních dvou utkáních bodovat. Doma remizoval s Plzní a v předminulém kole si dovezl všechny body z pražských Vršovic.

Význam nadcházejícího utkání naznačovala již samotná příprava. I přes dobře odehraná utkání v minulých kolech soutěže jsme ze dvou posledních odešly bez bodového zisku, a v tabulce nám patřilo předposlední místo. S tímto umístěním jsme chtěly něco udělat, což bylo znát od samotného začátku utkání. Jen do páté minuty jsme soupeře pustily do vedení. Následně jsme si již udržovaly minimálně dvoubrankový náskok, který se do poloviny utkání navýšil na čtyři branky (22:18). Druhá polovina zápasu se odehrávala v podobném duchu. Nasazení, dravost a opět skvělá podpora domácího publika, hnala děvčata k prvnímu domácímu vítězství.

Krátké shrnutí: Jednoduché utkání to rozhodně nebylo. Soupeř rychle přecházel do útoku, na což se naší obraně nedařilo včas reagovat a přerušovat hru. Naopak v útoku jsme byly velice produktivní, jak i naznačuje skóre prvního i druhého poločasu. Utkání to však bylo z pohledu diváka velice atraktivní.

Poděkování hráčkám za příkladný přístup k utkání, „mladým puškám“ za nasazení, zkušeným hráčkám za podporu a brankářkám za spolehlivost.

 

HK Ivančice - Házená Jindřichův Hradec 38:31 (22:18)

 

Sestava: Cvingráfová I., Krejčíková B. 8, Dužíková K., Rechová M., Jílková M. 6/2, Kocábová M. 3, Bučková T., Vavroušková B. 4, Šiplová P., Krejčíková L. 8/1, Höllová A. 2, Velebová V. 2, Hájková L. 3, Pánková K. 2, Haladová K.


Fotky

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...