Jiří Obršlík | | Žačky - házenkářský desetiboj

Házenkářský desetiboj dívek 2016-2017

MČR mladších žaček 2016-2017...

Mlžky o víkendu 2-4.6.2017 bojovaly ve finále MČR v házenkářském  desetiboji v Jindřichově Hradci (pro ročníky 04 a mladší). Finále se zúčastnila družstva TJ Sokol Poruba, DHC Slavie Praha, DHC Plzeň, DHK Slavoj Žirovnice, Házená Jindřichův Hradec a HK Ivančice.

Již při slavnostním zahájení všech týmu na palubovce bylo jasné, že první finále naše hráčky nebudou mít vůbec lehké. Náš tým složený z ročníků 04-06 patřil mezi nejmladší a bohužel to bylo patrné jak v disciplínách, tak i ve hře. Děvčata bojovala v osobní obraně i ve hře jako lvice i v případě, že soupeř byl o hlavu vyšší a fyzicky zdatnější. V disciplínách nad hráčkami vítězila velká nervozita a odpovědnost z první vrcholné akce v házené. Naše družstvo obsadilo sice celkové šesté místo, ale musíme přihlédnout, že jeto šesté místo v ČR. Hráčky za turnaj nasbíraly cenné zkušenosti při konfrontaci s nejlepšími týmy z ČR, které se jim budou hodit v další hráčské sezóně a také v desetiboji příští rok.

Naše družstvo bylo ubytováno v hotelu na krásném náměstí v Hradci, kde si užilo komfort ubytování ve dvoulůžkových pokojích na rozdíl od ostatních turnajů (spacák a karimatka).Každý den hráčky podlehly stánkům se zmrzlinou při průchodu pěší zóny k hale. Hráčky si celý víkend užily a to je to nejdůležitější.

Nesmíme také zapomenout na celkové třetí místo v soutěži JmKSH 2016-17.

Trenéři


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...