Jiří Obršlík | | Dorost - turnaje

Polanka Cup 2012 - mladší dorost

Jak mladší dorost bojoval o zlato...


Mladší dorost se zúčastnil kvalitního turnaje v Polance nad Odrou. V konkurenci 10 - ti družstev z české a slovenské republiky, z nichž dvě družstva byly dokonce z 1.ligy ml. dorostu, se našim chlapcům povedl výborný výsledek, ale vše pěkně popořádku...

 

Pátek 08.06.

HK Ivančice : TJ Náchod     20 : 6

Hned v prvním zápase jsme narazili na prvoligový Náchod, z kterého jsme měli velké obavy. Po rozpačitém začátku, kdy jsme prohrávali 1 : 4, naši dorostenci zápas otočili za velké podpory gólmana, který "zavřel" bránu, a jednoznaznačně soupeře přehráli.


HK Ivančice : KHZ Vsetín     12 : 14

Vsetín - soupeř, na kterého jsme si věřili. Vsetín prohrál s Náchodem, takže jsme předpokládali hladký průběh zápasu, opak však byl pravdou. Dorost dostal po tlapkách, bylo jasné, že nic nepůjde samo a že zítra budeme muset zabrat!!!

 

Sobota 09.06.

Po tajné motivační strategii trenéra přišla vítězná sobota...

Nosím černý brejle...


HK Ivančice : Morava Mix     22 : 4

Zápas proti dorostenkám byl zcela v naší režii, všichni chlapci se cpali na hřiště, každý chtěl hrát. Nedá se říci, že by si to kluci odmakali, spíše omakali...:-)


HK Ivančice : TJ Sokol Poruba II     22 : 5

Obdobný zápas jako přecházející. Zajistili jsme si jistotu semifinále.

 

Semifinále:

HK Ivančice : HK KP Brno     20 : 10

Soupeř, kterého známe ze soutěže, nás ničím nepřekvapil. Překvapili spíše naši chlapci, kteří od začátku kvalitní hrou rozebrali soupeře a nedali mu nejmenší šanci na zvrat. Hoši kolektivním výkonem postoupili do finále.

 

Neděle 10.06.


Finále:

HK Ivančice : TJ Sokol Ostrava     18 : 14

Ve finále jsme se střeli s dalším kvalitním ligovým týmem Sokolem Ostravou, který do této doby neprohrál žádný ze zápasů na turnaji. Po zakřiknutém začátku, kdy jsme prohrávali 3 : 7 a pomalu utichali i naši věrní fanoušci, neboť to hrozilo debaklem, jsme pomale gól po gólu začali snižovat soupeřovo vedení. Rozjel se ivančický vlak, který nezastavuje (možná jen někdy přibrzdí), Lukáš v brance chytil co mohl a hala začala opět vřít. V poločase jsme sice ještě mírně prohrávali, ale kluci už byli na koni. Střelecky se začalo dařit, utkání mělo pořádné grády. Hoši zjistili, že když hrábnou, tak to půjde. Obdrželi sice hodně ran, Jirkův nos nevypadal zrovna nejlépe - asi obražené, ale holt je to moderní rychlá tvrdá házená, není to plavání. Kvalitní obranou, vytrvalým dotahováním a pomalým obratem zápasu jsme dospěli až k vítěznému konci. V poslední minutě již se z hlediště ozývalo jen sborové Hoši, děkujem. A pak už jen velká radost....

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem dorostencům za krásný házenkářský zážitek. Na výsledku turnaje se gólově podíleli všichni hráči, brankáře jsme měli nejlepšího - Lukáš Svoboda po právu získal titul nejlepšího brankáře turnaje, David Nečas za své výkony obdžel cenu pro nejlepšího hráče turnaje. Děkujeme chlapcům za vzornou reprezentaci klubu HK Ivančice a za to, že po celou dobu turnaje byli dobrým příkladem pro spoluhráče z mladších věkových kategorií.

 

HOŠI DĚKUJEM !!!!


Sestava: 

Lukáš Svoboda, David Nečas, David Šic, Michal Molent, Jakub Štěrba, Jiří Muzikář, 

Tadeáš Górny, Jan Zahradníček, Tomáš Slaný, Vladimír Dočkal, Tomáš Psota, 

Filip Dořičák, Martin Dopita

 

Pořadí turnaje:

  1. HK Ivančice

  2. TJ Sokol Ostrava

  3. HK KP Brno

  4. KHZ Vsetín

  5. DTJ Polanka nad Odrou

  6. TJ Náchod

  7. TJ Sokol Poruba I.

  8. TJ Sokol Pouba II

  9. Agrokarpaty Pezinok

10. Morava mix


Velká radost!

Cenu za tým převzal Kuba Štěrba!

Za nejlepšího brankáře turnaje Lukáš!

Za nejlepšího střelce turnaje David!

Radost celé výpravy!!!


FOTKY HK IVANČICE - KLIK

FOTOGRAF TURNAJE - KLIK


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...