Lenka Hájková | | Žačky | Žačky - turnaje

ITS Cup 2023

Mladší a starší žákyně

V pátek 2.6.2023 odcestovala družstva mladší a starších žákyní na 3denní turnaj do Kunovic. Na již 24. ročník turnaje pod názve ITS Cup zavítalo v kategorii mladších žaček 11 družstev a starší žákyní 14 týmů. Mladší žákyně tak turnaj odehrály systémem každý s každým, starší žákyně byly rozděleny do 2 skupin po sedmi týmech, kdy první dva týmy postupovaly do semifinále.
Mladší žákyně z deseti utkání osmkrát zvítězily. Společně s družstvem Velké nad Veličkou a Lázní Kynžvart měly ivančické házenkářky shodně 16 bodů, nicméně vítězství nad oběma soupeři, znamenala pro naše žákyně stříbrné medaile!! Na turnaj odjelo kompletní družstvo 12 děvčat a do utkání se zapojila i nově začínající děvčata. 
Starší žákyně v základní skupině dokázaly z 6 utkání zvítězit pětkrát, podařilo se jim tak postoupit do boje o 1. místo. Bohužel hned v semifinále narazila děvčata na velmi kvalitní družstvo Velké nad Veličkou, které jsme ani tentokrát nedokázaly porazit. V souboji o bronz jsme podlehly smolným gólem z poslední devítky domácímu družstvu a skončily tak na nepopulárním 4. místě. 

Sestavy:
Mladší žákyně: Kudláčková Emma, Nováková Petra, Kusslová Nela, Kališová Hana, Pašková Debora, Feithová Kristina, Evstafeva Simona, Do Bao Ngoc Kristýna, Dvořáková Alena, Juránková Karolína, Staňková Jarmila, Sutterová Adéla, realizační tým: Svoboda Petr, Hájková Lenka, Staněk Vlastislav

Starší žákyně: Knotková Klára, Nováková Adéla, Stachová Denisa, Urbanová Petra, Zajícová Klára, Albrechtová Naďa, Brychová Žaneta, Bubeníková Jessica, Burešová Jana, Čožíková Karolína, Holá Vanessa, Hrdá Viktorie, Kabelková Tereza, Koptíková Ellen, Šachrová Zuzana, realizační tým: Urban Radek, Holý Richard






Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...