Lenka Hájková | | Žačky | Žačky - turnaje

Vangl Cup ŽELVA 2023 přinesl domácím bronz

Mladší žákyně ...

O víkendu 27. – 29. 1. 2023 se v Ivančicích konal 10. ročník 3dennío turnaje mladší žákyní pod názvem Vangl Cup ŽELVA 2023. Po roce se na ivančické palubovce opět představilo 10 týmů, z nichž bylo 9 z České republiky a jeden ze Slovenska. Družstva se na turnaji utkala systémem každý s každým. Kromě domácích házenkářek se turnaje zúčastnila družstva HC Zlín „A“, DHC Plzeň, Sokol Písek, Sokol Velké Meziříčí, Sokol Kobylisy, SK Kuřim, Zora Olomouc „A“ a „B“ a slovenská Čadca. 

Na turnaji nepoznalo porážku družstvo Zlína, které si po zásluze odvezlo putovní pohár. Jen o branku na ně však ve vzájemném utkání nestačilo družstvo DHC Plzeň, které si tak odvezlo stříbrné medaile. Na bronzovém místě se umístilo domácí družstvo HK Ivančice, které v přímém souboji o 3. místo porazilo Písek 18:11. 

Nejlepší střelkyní turnaje byla vyhlášena Karolína Blaťáková, která v devíti utkáních nastřílela 45 branek. Nejlepší brankářkou byla Anežka Kafková ze Zlína. Nejužitečnější hráčkou turnaje byla trenéry zvolena ivančická Kristina Feithová. 

Za pořadatele patří poděkování Restauraci U Marků, kam družstva chodila na obědy a Středisku volného času Ivančice, které poskytlo zázemí a část stravování všem účastníkům turnaje. Poděkování patří i všem dalším, kteří se podíleli na hladkém průběhu turnaje, který proběhl v přátelské atmosféře. Jmenovitě rozhodčím Patrikovi Jonášovi, Petrovi Rusanovovi, Dominikovi Floriánovi, Vojtěchovi Doudovi a Petrovi Kremláčkovi. Zapisování a časomíry se zodpovědně ujaly Adéla Brustmannová, Nikola Kusslová, Adriana Hacarová a Nela Weberová. Děkujeme i našemu sponzorovi firmě Autoexpres, která poskytla transportéry pro převoz družstev mezi SVČ a sportovní halou a především pak řidičům Robertovi Kusslovi a Vlastislavovi Staňkovi.

 

Konečné pořadí:

1.     HC Zlín „A“

2.     DHC Plzeň

3.     HK Ivančice

4.     Sokol Písek 

5.     SK Kuřim

6.     Sokol Kobylisy

7.     Zora Olomouc „A“

8.     Sokol Velké Meziříčí

9.     Zora Olomouc „B“

10.  MŠK – hádzaná Čadca

 

Sestava: Jacečková Elizabeth, Kališová Hana, Do Bao Ngoc Kristýna, Staňková Jarmila, Evstafeva Simona, Kudláčková Emma, Pašková Debora, Kusslová Nela, Feithová Kristina, Nováková Petra

Realizační tým: Hájková Lenka, Svoboda Petr, Staněk Vlastislav








Fotky z turnaje


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...