Lenka Hájková | | Žačky

Mlžky po podzimu na 1. místě

Mladší žákyně ...

V sobotu 3.12. se naposledy v letošním kalendářním roce představily na palubovce mladší žákyně. V domácí prostředí sehrály dvojutkání s Velkou nad Veličkou. Vzhledem k tomu, že před sobotou měla obě družstva v tabulce shodně po 21 bodech, bylo jasné, že to bude přímý souboj o první místo. 

Ivančické házenkářky ani v jednom utkání nedaly soupeřkám pochybovat o tom, kdo je na hřišti lepší. Hned po „osobce“ se ujaly vedení, které navyšovaly v druhém poločase. První utkání skončilo výhrou ivančických házenkářek 17:11, druhé 17:12. 

Děvčata předvedla líbivou házenou, prostor na palubovce dostaly všechny hráčky. Ivančické házenkářky po podzimní části sezóny tak v tabulce drží první místo s náskokem 4 bodů na Kuřim a Velkou nad Veličkou. 

Nejbližší akce čeká mladší žákyně na konci ledna, kdy v Ivančicích pořádáme tradiční 3denní turnaj v termínu 27.-29.1.2023.


HK Ivančice – SKH Velká n. V. 17:11

Sestava a branky: Nováková – Jacečková, Orlíčková 4, Do, Staňková, Evstafeva 8, Kudláčková, Pašková, Kusslová 1, Feithová 4

 

SKH Velká n. V. - HK Ivančice 12:17

Sestava a branky: Kudláčková – Jacečková, Orlíčková 2, Do, Staňková, Evstafeva 3, Pašková 1,  Kusslová 1, Feithová 9, Nováková 1






Fotky z utkání

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...