Lenka Hájková | | Žačky

Žákyně dovezly z Hodonína plný počet bodů

Mladší + starší žákyně ...

Mladší žákyně:

HK Hodonín - HK Ivančice 6:32

Starší žákyně:

HK Hodonín - HK Ivančice 18:33


Obě družstva ivančických žákyní se v neděli 19. 9. vydala na další mistrovská utkání, tentokrát do Hodonína. Ten prozatím svá utkání hraje ve sportovní hale ve Veselí nad Moravou, neboť ještě není opravena hodonínská hala po tornádu, které zasáhlo jižní Moravu.

Nejprve k utkání nastoupily mladší žákyně. Po rozpačitém úvodu ivančické házenkářky zabraly a od stavu 2:2 bylo utkání již zcela v jejich režii. Po osobní obraně vedly již 8:2 a skóre úspěšně narůstalo až do konce utkání, které nakonec skončilo 32:6 ve prospěch hostujících hráček.

Na výkon mladších žaček chtěla navázat i starší děvčata. A to se jim víceméně podařilo. V 11. minutě vedla již 10:1 a donutila domácí trenérku k time-outu. To ale ivančické házenkářky nezastavilo a utkání dovedly do vítězného konce rozdílem 15 branek 33:18.

Nyní obě kategorie čeká týdenní pauza od soutěžních utkání, kterou využijeme k vypilování nedostatků. K dalšímu utkání zajíždíme 2. 10. opět do Veselí nad Moravou, kde se tentokrát utkáme s domácím týmem.


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...