Lenka Hájková |

Soustředění žaček

Mladší a starší žákyně ...

V neděli 15.8. odjela družstva mladších a starších žákyní na tradiční týdenní soustředění do Moravského Krumlova. Postupně se na soustředění sešlo 23 děvčat, která absolvovala spoustu tréninkových jednotek v hale, kde se věnovala nabírání fyzické kondice, ale i herním činnostem.  Ve středu odpoledne jsme vyrazili na turistický výlet kolem Moravského Krumlova zakončený u kaple sv. Floriána. Ve čtvrtek odpoledne děvčata navštívila wellness centrum v hotelu Ryšavý ve Vémyslicích, kde pro regeneraci využila vnitřní bazén, vířivku a parní saunu. Na závěr soustředění si děvčata užila večer s popcornem a točenou limonádou. 

Pochvalu zaslouží všechna děvčata, která se soustředění zúčastnila, protože přistoupila k tréninkům velmi zodpovědně. Na zlepšování a zdokonalováních herních činností máme ještě 14 dnů, kdy v sobotu 4.9. obě družstva zajíždějí k první mistrovským utkáním do Velké nad Veličkou.

Jmenovitě se soustředění zúčastnily: Svobodová Viktorie, Knotková Klára, Zajícová Klára, Doležalová Kristýny, Do Tra My Mya, Urbanová Petra, Maturová Karolína, Nováková Adéla, Hrdá Viktorie, Čožíková Karolína, Čožíková Denisa, Šachrová Zuzana, Albrechtová Naďa, Ševčíková Adéla, Feithová Kristina, Evstafeva Simona, Koptíková Ellen, Brychová Žaneta a Nováková Petra. Menší části soustředění se zúčastnila Hrubá Karolína, Dvořáková Adéla, Do Bao Ngoc Kristýna a Vanessa Holá.



Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...