Lenka Hájková | | Ženy

Ženy dovezly z Vršovic dva důležité body

Ženy ...

V pondělí 28. 9. 2020 se ženy HKI vypravily v úzkém kádru do hlavního města, aby poměřily síly s Vršovicemi.

Jako zatím v každém utkání se ženám vydařil začátek a v sedmé minutě se ujaly čtyřbrankového vedení (3:7). To jim vydrželo až do konce prvního poločasu, a to hlavně zásluhou lépe fungující obrany (11:15).

Druhý poločas měl obdobný scénář jako poločas první. Utkání bylo soubojem zejména obran. V 15. minutě druhého poločasu se domácím házenkářkám podařilo dotáhnout na naše ženy na rozdíl jediné branky (19:20). Ivančické házenkářky však soupeřkám obrat nedovolily, když znovu zásluhou dobře fungující obrany začaly své vedení postupně opět navyšovat. Posledním získaným míčem upravila Marika Kocábová konečný výsledek na 22:27.

  

Průběh zápasu můžete nalézt zde.

 

Slova trenéra:

Jsem velmi pyšný na zodpovědný přístup a předvedenou mentální sílu našich hráček. Ani nízká úspěšnost v útoku holky nesrazila a bylo na první pohled patrné, že bojují o každý balón, aby z Prahy dovezly dva body. Bravo!

 

Další utkání nás čeká již v neděli 4. 10. 2020 od 15.00 hodin v Brně, kdy se znovu postavíme soupeřkám z brněnských Bohunic, tentokrát v rámci Českého poháru. Přijďte využít na 14 dní poslední možnost vidět naše ženy v akci!

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...