Jiří Obršlík | | Žáci

Vítězství bylo na dosah

Starší žáci...

starší žáci

HK Ivančice : TJ Sokol Újezd u Brna  27:34 (17:17)

Třetí utkání nás zastihlo v dobré náladě, a tak od začátku bez větších zádrhelů fungovalo vše dle instrukcí před utkáním. Naším cílem je odstranit individuální chyby hráčů a zbytečné ztráty míčů, které nám nedovolí ani zkusit zakončit získaný útok střelbou nebo pokusem o ni.
Soupeř překvapivě nekladl odpor, mohli jsme střídat hráče na různých postech, i přes vedení nám však dělalo problém bránit střed hřiště + individuálně jsme propadali v jednoduchých obranných situacích, zejména v křídelních prostorech, to na sebe nedalo dlouho čekat a před koncem první půle byl stav nerozhodný 15:15. Před odchodem do šaten došlo ještě k vyloučení Štěpána K. za nešťastný obranný zákrok a ten již mohl sledovat utkání pouze z hlediště. Jeho góly a rozehrávka nám na začátku druhé půle chyběla, soupeř získal náskok a vypadalo to, že je rozhodnuto. Chlapci se ale nevzdali a dokázali srovnat, bohužel chyběla přesná střelecká muška = mohli jsme jít do vedení, a tak soupeř ihned trestal, utkání již dotáhl do vítězného konce.

V sobotu 26.09.2020 hostí starší žáci ve 13:00 SK Kuřim.


Sestava:

Kadaňka Š. (4), Málek D. (1), Slavík M. (1), Boháč D. (7), Korvas Š. (3), Stehlík V., Dokoupil A., Šrámek J., Novák O. (1), Vyhnálek L. (1), Zajíček F. (9), Homolka M. (1)

Trenéři:

Obršlík Jiří + Zajíček Kamil + Slavík Ondřej

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...