Lenka Hájková | | Dorostenky | Žačky

Žačky a dorostenky odehrály utkání ve Veselí

Mladší žačky + mladší dorostenky ...

V sobotu 19. 9. začala nová sezóna i pro družstvo mladších žaček. Holky odjely ke svému prvnímu soutěžnímu utkání do Veselí nad Moravou. Toto družstvo jsme již porazily na turnaji v Kuřimi, a tak jsme k utkání odjížděly s jasným cílem zvítězit a připsat si první dva body. Od prvních minut se ivančické házenkářky ujaly vedení, které si po celý zápas udržovaly. Nakonec se jim ho podařilo navýšit až na rozdíl 11 branek.

K dalšímu utkání mladší žačky nastoupí již příští týden, kdy jedou opět na půdu soupeře. K utkání nastoupí v sobotu 26. 9. proti družstvu Strážnice, se kterým jsme se taktéž utkaly na turnaji v Kuřimi, a po velkém boji zápas skončil remízou.


SHK Veselí n. M. – HK Ivančice 12:23

Sestava a branky: Čožíková K. 2, Hrdá 6, Široká, Kabelková 1/1, Ambrožová, Knotková 4/1, Feithová 2, Ševčíková, Urbanová 1/1, Maturová 5, Robotková, Albrechtová 2, Čožíková D.

 

 

Po mladších žákyních nastoupily k druhému utkání v letošní sezóně mladší dorostenky. Po těsné prohře minulý týden v Kunovicích jsme věřily, že se děvčata poučí a nedopustí, aby jim soupeř v prvním poločase utekl tak, že ho již nebudou schopné dotáhnout a v utkání zvítězit. Bohužel se podobný scénář opakoval a na začátku druhého poločasu ivančické házenkářky prohrávaly již 8:18. Děvčata se ještě probudila a stáhla skóre ve 47. minutě na rozdíl 4 branek (17:21), ale na víc již nestačila.

Nyní mají děvčata tři týdny pauzu a v neděli 11. 10. se představí poprvé v letošní sezóně na domácí palubovce, kde jim bude soupeřem družstvo z brněnských Bohunic.

 

SHK Veselí n. M. – HK Ivančice 26:21

Sestava a branky: Svobodová M. 1, Kusslová 2, Kamencová 9/4, Fadrná, Šteflová, Navasardyanová 1/1, Vavroušková, Doležalová 1, Hacarová 3, Cvrkalová 4, Weberová

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...