Jiří Obršlík | | Žáci

Žáci v Sokolnicích vítězně

Mladší + starší žáci...

mladší žáci

TJ Sokol Sokolnice : HK Ivančice   17:26 (8:19)

V neděli 06.09.2020 začala pro žáky letošní sezóna, nevyšlo počasí a kvůli dešti se nehrálo, a tak se vyrazilo k utkání do Sokolnic v náhradním termínu ve středu 09.09.2020. Hráče čekalo první soutěžní klání proti nevyzpytatelnému soupeři. V týmu vládla trošku nervozita, ale po prvních minutách z hráčů opadla. Na úvod se totiž hrála desetiminutovka osobní obrany po celém hřišti a to nám vyhovovalo...
V letošním ročníku se totiž hraje utkání 2 x 15 minut, kde první poločas předchází zmiňovaných deset minut hry s nařízenou osobní obranou, po zbytek utkání se preferuje ofenzivní styl obrany.
Chlapci prodali nabrané herní zkušenosti z přípravných turnajů a zvládli kontrolovat celý průběh souboje. Na hřiště se dostali všichni hráči a většina se zapsala do střelecké listiny.

Víkend 12.-13.09.2020 mají mladší žáci volný, následně hostí doma v sobotu 19.09.2020 TJ Sokol Újezd u Brna.

Sestava:
Kocáb D., Švancara Š., Babák D. (1), Urban L. (4/1), Stehlík V. (6), Zajíček F. (8), Šrámek J., Dokoupil A. (1), Zajíček D. (1), Slavík J., Slavík M. (1), Novák O. (3), Vítámvás A. (1),


Trenéři:

Obršlík Jiří + Zajíček Kamil


Fotograf:

Mia









starší žáci

TJ Sokol Sokolnice : HK Ivančice   25:32 (15:15)

Nově zformované družstvo starších žáků také zvládlo první utkání a porazilo domácí sedmibrankovým rozdílem. Hra byla ve znamení hledání optimální sestavy a určení hráčských postů, chlapci kvůli nízkému počtu hráčů neodehráli žádný přípravný turnaj a tak musí vybudovat základy týmu postupně během sezóny.
Ze strany hráčů bylo vidět nadšení a chuť do hry, předváděli hezké momenty, které střídali malinko individuální chyby, jenž většinou pramenili z nedostatku společné souhry. Toto utkání bylo jistě motivující a vklad do další společné práce.

V sobotu 12.09.2020 hostí starší žáci ve 13:00 nedaleké Nové Bránice.


Sestava:

Kadaňka Š. (4), Málek D. (5), Dokoupil D. (2/1), Slavík M., Boháč D. (7), Korvas Š. (6), Stehlík V. (1), Šipl J. (1), Dokoupil A., Šrámek J., Novák O., Vyhnálek L. (1), Zajíček F., Homolka M. (5)

Trenéři:

Obršlík Jiří + Zajíček Filip

Fotograf:

Mia














Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...