Lenka Hájková | | Ženy

Ženy v Plzni body neurvaly

Ženy

Ivančické házenkářky ve třetím kole první ligy žen zajížděly do Plzně. Domácí družstvo, které loňskou sezónu sbíralo zkušenosti v MOL interlize, má po částečné obměně kádru v soutěži ty nejvyšší cíle.

Vstup do utkání našim děvčatům vyšel skvěle. Dobrá obrana v kombinaci s rychlým přechodem do útoku dělal soupeři starosti. Velice smolná chvíle nastala v samotném začátku utkání, kdy se vážně zranila opora středních řad jak v obraně, tak i v útoku B. Olšová. Postupem času soupeř náš náskok srovnal a po z naší strany velice nezvládnuté poslední desetiminutovce, kdy se děvčatům nedařilo v útoku a propadaly také na obraně (prohra 7:4), otočil skóre ve svůj prospěch. Poločas tak skončil rozdílem tří branek 17:14 ve prospěch domácího celku.

Po přestávce naše házenkářky pokračovaly v nevýrazném výkonu a soupeř toho samozřejmě využil a odskočil až o sedm branek. Závěrečných dvacet minut, byl souboj o každý míč, kdy se děvčata až neuvěřitelně vzchopila a stahovala náskok soupeřek. Ještě dvě minuty před koncem utkání, to bylo o dvě branky, ale holky se již nedokázaly gólově prosadit a soupeř si závěr utkání pohlídal.

Krátké shrnutí: Velice dobré výkony obou brankářek, zlepšená obrana v úvodu a v samotném konci utkání, na druhou stranu katastrofický střed utkání (prohraný 12:6!!!).

Ženy mají následující víkend volný los, a tak je další utkání čeká až v neděli 20. 10. 2019. Na domácí palubovce přivítají tým z Jindřichova Hradce.

Přijďte podpořit ženy HKI v boji o další body do ligové tabulky!

DHC Plzeň : HK Ivančice 27:24 (17:14)

Sestava: Cvingráfová I., Krejčíková B.  8, Olšová B.  1, Dužíková K., Rechová M., Jílková M.  2, Kocábová M.  2, Bučková T., Vavroušková B.  5, Šiplová P., Krejčíková L. 1, Höllová A. 2, Velebová V. 3

Fotky

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...