Lenka Hájková |

Starší žačky z Veselí bez bodů

Starší žačky

V sobotu 5. 10. po mladších žačkách nastoupily ke svému utkání ve Veselí nad Moravou i starší žačky. Opět jsme věděly, že se bude pravděpodobně jednat o utkání podzimu, a chtěly jsme ho vyhrát.

Od začátku zápasu se ujal vedení soupeř, který si 1-4 brankové vedení udržoval až do 7. minuty druhého poločasu, kdy se našim děvčatům podařilo skóre srovnat, a dokonce i překlopit na svoji stranu. Bohužel to z naší strany bylo vše. Dalších dlouhých 10 minut jsme nebyly schopny vstřelit branku, a soupeř tak odskočil na rozdíl 4 branek. Ten se ještě do konce utkání podařilo upravit na konečných 15:18, ale na víc už naše děvčata nestačila. Velké problémy jsme měly v obraně, a ani v útoku to nebyl náš nejpovedenější zápas. Čeká nás tak spousta práce na trénincích, kde se budeme muset zaměřit jak na obrannou, tak útočnou činnost.

Další utkání nás čeká v sobotu 19. 10. v Hodoníně a hned v neděli 20. 10. nastoupíme v domácím prostředí proti děvčatům ze Strážnice.

 

SHK Veselí n. M. – HK Ivančice 18:15 (8:6)

Sestava a branky: Zelinková, Hacarová 1, Nováková L., Měrková, Kusslová 4/2, Weberová 2, Svobodová M. 1, Brustmannová, Kamencová 3, Svobodová V., Klímová 2, Šteflová, Fadrná, Cvrkalová 2

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...