Jiří Obršlík | | Dorostenky

Poslední utkání...poslední vteřina

Starší dorostenky...

HK Ivančice : Házená Jindřichův Hradec  29:28 (12:10)

Již dvě kola před koncem bylo všejasné, a tak se tým v poklidu připravoval dohrát i poslední zápas. Domněnka že Hradec přetlačíme už jen postavením v tabulce vzala brzo za své.

Jistý držitel bronzových medailí nám chtěl ukázat, že vše mělo být opačně. Domácí tedy museli zapnout zápasovou rychlost a začít pracovat na plné obrátky. Slavnostně připravená hala na dekorování tří sad zlatých a stříbrných medailí ivančickým týmům, by asi nerada viděla poražené ivančické dorostenky. A taktéž po mnoha letech na správně straně haly seděl i pan Zdeněk Missbach, trenér, který přivedl ivančické „A“ mužstvo mužů až do nejvyšší republikové soutěže – 1. ligy (1995-1996 a 1996-1997). V letošní sezóně také jako trenér středoškolského týmu ivančického GJB, se kterým získal středoškolský titul Mistr České republiky. I tyto důvody byly motorem, který vteřinu před koncem otočil vítěznou brankou zápas ve prospěch domácích.

Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

Čekali jsme jednodušší průběh. Jsem rád, že se ukázala velikost tohoto skvělého týmu právě v tomto symbolicky posledním zápase dvoutisícovkových dorostenek. Zcela zlomit soupeře vteřinu před koncem zápasu …. Děkuji dámy za skvělých a nezapomenutelných 10let!

 

Sestava: brankářka Petra Šiplová,Simona Fraňková 1/1, Bára Krejčíková 7, Barbora Olšová 5, Kateřina Haladová, Karolína Dužíková, Veronika Studená 1, Martina Rechová, Marika Kocábová 1, Tereza Bučková 2, Barbora Vavroušková 6, Lucie Krejčíková4, Veronika Velebová2. Trenéři Vavroušek Pavel, Marek Krejčík a Zdeněk Missbach.


FOTKY

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...