Jiří Obršlík | | Dorostenky

Utkání bez obran

Starší dorostenky...

TJ Sokol Písek : HK Ivančice   26:36 (14:19)

Předposlední kolo neslo nádech rozhodnuté soutěže a tak oba týmy k tomu přistoupily s lehkou nadsázkou. Šlo o to si zahrát, zastřílet a zápas si po ohromně namáhavé, těžké a dlouhé sezóně, konečně užit.  V obou týmech byly hráčky, které nastupovaly nejen za svou vlastní kategorii (starších dorostenek), ale i vypomáhaly u ženských týmů obou klubů. Hráčky obou týmů upřednostnily hru dopředu. Obrana jim moc nevoněla a tak skóre utěšeně narůstalo.  Oba soupeři po utkání zůstaly na stejném místě v tabulce nejvyšší soutěže dorostenek.

Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

62 branek je hodně dobrý průměr na zápas. Konečně jsme měli možnost vidět na hřišti víc úsměvů než urputných soubojů. Zápas skončil bez zranění a tak jsem spokojený. Holky pochválím za přechod do útoku i střelbu. Chtěl bych všechny fanoušky, příznivce, hráčky, hráče, funkcionáře našeho klubu  a rodinné příslušníky pozvat na nadcházející nedělní zápas, kde budou ivančické starší dorostenky dekorovány titulem vícemistr České republiky z rukou představitele ČSH. Jde o jistě největší úspěch v novodobé historii ivančické házené v této předseniorské kategorii.

 

Sestava: brankářka Petra Šiplová, Bára Krejčíková 4, Barbora Olšová 5, Karolína Dužíková3, Martina Rechová2, Marika Kocábová 10, Barbora Vavroušková 8/2, Lucie Krejčíková 4. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...