Jiří Obršlík | | Dorostenky

Medaile jistá

Starší dorostenky...

HK Ivančice : DHC Slavia Praha   24:22 (12:11)


Jediný pronásledovatel, který nás mohl ještě zbavit medaile byla před nedělním utkáním právě DHC Slávia Praha. Celý tým si moc dobře uvědomoval tuto skutečnost a velice pečlivě se na utkání připravoval. Do sestavy jsme doplnili hráčky nahostované na tuto sezónu. Protože stavy hráček se snížily na kritickou hodnotu. Výpomoc byla nutná. Ukázalo se, že to byl velice dobrý tah, který vedle ostatních pozitivních okolností dovedl naše starší dorostenkyv neděli 14.4.2019 k medailovému úspěchu sezóny. Jakou barvu budou mít medaile na hrudi ivančických dorostenek se rozhodne ve zbylých čtyřech utkáních.

V utkání jsme po celý zápas vedli a i když soupeř měl vysokou kvalitu, byli jsme vždy o kousek lepší, rychlejší, důraznější. Určitě nám největší problémy dělala reprezentační gólmanka Karin ve slávistické brance. I obě naše brankářky Petra a Barbora chytali skvěle, a i to byl důvod nízkého celkového skóre. Výborný výkon podaly i naše spojky. Ivančice starší dorostenky jsou jistý medailista v soutěžní sezóně 2018-2019 v 1. lize starších dorostenek.   

 

Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

Holkám bych chtěl poděkovat za výborný kolektivní výkon. Skvělá obrana, výborný útok. Cíl máme splněn. Vše ostatní bude navíc. Uvědomuji si, že většina holek odehrává vedle utkání dorek, ještě utkání za ženy. Dvě ohromně těžká špičková utkání, nejvyšších republikových soutěží. Pevně doufám, že to zdraví holek přečká bez úhony. Děláme pro to vše.  Gymnazistkám přeji úspěšné domácí RF AŠSK a po Velikonocích na viděnou. Čeká nás obarvování medailí.  

Sestava: brankářky Petra Šiplová, Barbora Zichová, Bára Krejčíková 4, Barbora Olšová 10/3, Kateřina Haladová, Karolína Dužíková, Martina Rechová 1, Marika Kocábová, Tereza Bučková 1, Barbora Vavroušková 3, Lucie Krejčíková4, Veronika Velebová 1. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík.












Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...