Jiří Obršlík | | Dorostenky

Unavené vítězství

Starší dorostenky...


Ve středu 16:15 jsme vyrazili do Veselí nad Moravou. Po cestě byla vidět větrná bouře a plno zvednutého prachu na Břeclavsku. Zápas se vyvíjel dle papírových předpokladů. Na hřišti k žádné bouři nedošlo. Domácí bojovali dle svých možností a náš tým hrál jen to, co bylo nutně potřeba. Plný počet bodů jsme v pozdních večerních hodinách přivezli do Ivančic.

Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

Nepodařilo se nám navýšit výkon nad nutnou potřebu, a to je škoda. Hráčky splnily svoji povinnost, a to si myslím, že je v mistrovských utkáních málo.

Lze jistě vyzdvihnout Káju Dužíkovou a její střeleckou kanonádou, kterou si nadělila k oslavě osmnáctin. Jinak bych určitě nerad přechválil.

Vše se nese v duchu přípravy na klíčové zápasy jak soutěžní o čelo tabulky, tak přípravu na RF AŠSK, který se koná za necelých 14 dní. K tomu se přidají i povinnosti hráček k družstvu žen. Když to sečtu, tak toho jistě holky mají plné zuby. Proto jsme na čtvrtek místo tréninku vyhlásili volno.

Sestava: brankářka Petra Šiplová, Bára Krejčíková 8/3, Barbora Olšová 10/1, Kateřina Haladová, Karolína Dužíková 5, Martina Rechová 1, Barbora Vavroušková 2, Lucie Krejčíková 4, Veronika Velebová 4. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík.

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...