Jiří Obršlík | | Ženy

Potřetí v řadě bodovaly

Ženy...


V neděli 10. 3. 2019 přivítaly ženy HKI na domácí palubovce do té doby průběžně třetí celek první ligy žen z Velkého Meziříčí. Ač se domácí hráčky musely vypořádat s improvizací na postu spojek, rozhodně nechtěly dát soupeřkám nic zadarmo.

Po většinu prvního poločasu jsme udržovaly těsné vedení nad hostujícím celkem, pak však přišla série technických chyb, kterou soupeřky nekompromisně využily, a v závěru poločasu otočily výsledek ve svůj prospěch. Po prvním poločase jsme tak prohrávaly o dvě branky 16:18.

I ve druhém poločase se střídaly pasáže, ve kterých se nám dařilo a ve kterých jsme udělaly množství technických chyb, čímž jsme daly zbytečně moc prostoru soupeřkám. Utkání tak bylo po celých 60 minut vyrovnané. V poslední minutě jsme otočily výsledek v náš prospěch a soupeřkám zbývalo 9 vteřin na zakončení. To se jim nakonec nepodařilo proměnit, a tak jsme zvítězily nejtěsnějším možným rozdílem 32:31.

Do příštího zápasu se musíme vyvarovat technických chyb, kterých bylo na jedno utkání opravdu moc. S Velkým Meziříčím nás to naštěstí nestálo ztrátu bodů, ale v dalších utkáních nás to může hodně mrzet. Co však lze z utkání vyzdvihnout je především střelba ze střední vzdálenosti, spolupráce s pivoty a výkon obou gólmanek.

Příští utkání nás čeká v neděli 17. 3. 2019, kdy zavítáme na palubovku Otrokovic.

 

Sestava: 

brankářky IvetaCvingráfová a Veronika Fialková, Hana Janoušková 3, Silvie Leschingerová 1, Martina Marková 2/1, Bára Krejčíková 6, Barbora Olšová 7, Anna Höllová2, Lenka Hájková 6, Barbora Vavroušková 5, Veronika Velebová, Kateřina Haladová. Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek.











Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...