Jiří Obršlík | | Ženy

Z celodenního výletu do Plzně přivezly důležité body

Ženy...


V neděli 3. 3. 2019 vyrazily ženy HKI spolu s dorostenkami na utkání do Plzně. S ohledem na brzký dopolední zápas dorostenek se z Ivančic vyjíždělo již v 5.30 hod. I přes to se nám na horké půdě jednoho z celků čela prvoligové tabulky podařilo zvítězit. Do Plzně s námi vyrazili i někteří fanoušci, kteří sice byli na plzeňské tribuně v menšině, avšak to je neodradilo od toho, aby byli v hale nejvíce slyšet.

První minuty utkání byly z naší strany lehce rozpačité a chvíli trvalo, než jsme se dostaly do tempa. Téměř celou první polovinu jsme doháněly soupeřky, které nám vždy o několik gólů uskočily. První polovina pak skončila nejtěsnějším možným rozdílem 16:15 ve prospěch domácích.

Ve druhé polovině jsme pak v obraně začaly plnit pokyny trenéra, díky čemuž jsme dostaly soupeřky pod tlak. K finálnímu obratu nám ale vždy chyběl kousek štěstí, když jsme několikrát po sobě trefily pouze brankovou konstrukci domácích. Trpělivá hra se vyplatila a v samotném závěru utkání jsme výsledek otočily ve svůj prospěch. Ani závěrečná osobní obrana soupeřek již na výsledku nic nezměnila, a z Plzně jsme si tak po napínavém utkání odvezly dva body.

O další body se budeme rvát v neděli 10. 3. 2019, kdy od 15.30 přivítáme na domácí palubovce tým z Velkého Meziříčí, kterému v současnosti patří třetí příčka.

 

Brankářky: Petra Šiplová a Iveta Cvingráfová;Hana Janoušková, Silvie Leschingerová2, Martina Marková 6/1, Bára Krejčíková 4, Barbora Olšová 4, Jitka Binarová 1, Kristýna Pánková 4/1, Anna Höllová, Veronika Velebová, Barbora Vavroušková 2, Kateřina Haladová. Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek.











Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...