Jiří Obršlík | | Dorostenky

Plzeň 100% úspěšnost

Starší dorostenky...

DHC Plzeň : HK Ivančice   21:27 (11:13)


Brzký odjezd v neděli v 5:30 jasně definoval celodenní misi do západočeské metropole. Zraněními a nemocemi zdecimovaný tým 9 hráček, některé ještě včetně kašílku a rýmečky, to nebyl dobrý základ. Fans však hýřili optimismem. V Plzni se nám daří a za dlouhá léta co tam jezdíme, bereme pěknou plzeňskou obloukovou školní halu, jako domovskou. Vančačky zde odehrály nespočetně zápasů, proto zde nevýhoda hostujícího prostředí není tak výrazná. Soupeř proti nám nevytáhl nejtěžší kalibr. Hráčky hrající interligu do našeho zápasu, kromě Pavlíny Kepkové, nenastoupily. 

Samotný duel byl od prvních minut pod naší kontrolou i když brankově jsme se začali prosazovat výrazněji až v druhém poločase. Zajímavý zápas až do samého závěru, který jsme již i výsledkově kontrolovali se divákům musel líbit.

Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

Cíl byl jasný, odvést si z Plzně oba body, a ten jsme splnili. Bohužel početní stavy nám neumožnili výrazněji střídat a pošetřit dvoutisícovky na utkání žen. Přesto jsem s hrou i výsledkem spokojený. Stanovené úkoly si děvčata plnily na obraně i v útočné fázi a závěr si skvělým taktickým výkonem pohlídaly.

Hodnocení hráček bych začal konstatováním, že šlo především o výborný kolektivní výkon a za příkladnou spolupráci letitých spoluhráček, což je úžasná síla, děkuji. V brance se zaskvěla a v druhé půli dominovala Petra Šiplová, Barbora Olšová (Mishel) předvedla skvělý výkon a výborně organizovala herní činnosti ve všech fázích. Bára Krejčíková i přesto že ji tentokrát přestřílela naše pivotmanka Barbora Vavroušková, podala suverénní výkon ostré spojky. Lucie Krejčíková i Marika Kocábová byly k nezadržení a hodně zpestřili hru. Křídla Veronika Velebová i Katka Haladová předvedli velice vyzrálý výkon především v nátlakové hře na obraně. Obě reprezentační pivotmanky Barbora Vavroušková i Martina Rechová se museli líbit na obou brankovištích.  

 

Sestava:

brankářka Petra Šiplová, Bára Krejčíková 6/4, Barbora Olšová 4, Kateřina Haladová 2, Martina Rechová 1, Marika Kocábová 3, Barbora Vavroušková 7, Lucie Krejčíková 4, Veronika Velebová 1. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík.









Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...