Jiří Obršlík | | Ženy

První jarní body zůstaly doma

Ženy...

HK Ivančice : TJ Tatran Bohunice   35:20 (21:9)


V neděli 24. 2. 2019 sehrály ženy HKI první utkání jarní části sezóny proti týmu z brněnských Bohunic. Rivalita mezi soupeři slibovala zajímavou podívanou. Poslední únorovou neděli si tak do ivančické sportovní haly našla cestu řada fanoušků, a domácí hráčky tak hnaly kupředu plné tribuny.

S hlasitou podporou fanoušků v zádech vlétly ženy HKI do utkání, a než se stačil soupeř rozkoukat, svítilo na výsledkové tabuli skóre 6:0 ve prospěch domácích. Celý první poločas se nesl v rychlém tempu a ženy HKI si postupně vybudovaly náskok, který byl po třiceti minutách hry 21:9.

Ve druhém poločase pak ženy HKI kontrolovaly výsledek a své vedení ještě mírně navýšily. Na hřiště se postupně dostaly všechny hráčky, přičemž každá se zapsala do listiny střelců.

Věříme, že se utkání líbilo i divákům, a doufáme, že nás dojdou opět v hojném počtu podpořit na další domácí utkání, které proběhne v neděli 10. 3. 2019, kdy od 15.30 přivítáme na domácí palubovce tým z Velkého Meziříčí.

 

Brankářky Veronika Fialková a Iveta Cvingráfová, Hana Janoušková 1, Simona Fraňková 2, Martina Marková 6/2, Bára Krejčíková 6, Barbora Olšová 2, Jitka Binarová 1, Kristýna Pánková 7/2, Anna Höllová 1, Lenka Hájková 5, Barbora Vavroušková 3, Michaela Bendová 1.

Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek.













Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...