Pavel Vavroušek | | Dorostenky - turnaje

Velké Meziříčí 2015 - mladší dorostenky

Poslední příprava před sezónou...

V neděli  13.9.2015 se družstvo mladších dorostenek zúčastnilo turnaje ve Velkém Meziříčí v rámci přípravy do nadcházející sezóny v nové soutěži. Tento turnaj nás měl prověřit po fyzické stránce a zdokonalit obranou i útočnou sílu našich děvčat. Přání se stalo snem, jelikož v tomto termínu se konal výběrový kemp hráček, kterého se účastnily tři hráčky našeho klubu. Dále zdravotní problémy zúžily náš tým až na kritickou hranici. Trenérská dvojice musela doplnit tým o čtyři hráčky ze starších žaček, kterým tímto děkujeme za jejich zájem a snahu se zapracovat se do týmu ve vyšší soutěži.

HK Ivančice – TJ Sokol Velké Meziříčí  (st.dorky) 14:18

Domácí družstvo nastoupilo na naše spící slečny opravdu důkladně, kdy v 7 minutě jsme prohrávali již 7:1. Až oddechový čas a zvýšený hlas trenéra naše děvčata začal lehce probouzet. V polovině zápasu jsme již byli rovnocenným soupeřem a začali stahovat úvodní manko. Srovnat výsledek se nám, ale již nepovedlo.

HK Ivančice – DHC Plzeň   18:14

Po tříhodinové pauze nastoupil proti Plzni „ úplně jiný tým”. Dobře pracující obrana a trpělivost v útoku přineslo zasloužené ovoce. Soupeři jsme nedali šanci tento zápas ani zdramatizovat.

HK Ivančice – TJ Sokol Praha Kobylisy (st. dorky)   17:14

Povedlo se nám navázat na kvalitní obranu z předchozího utkání, podtrženou výborným výkonem brankářky a rychlým  přechodem do útoku.

 

o 3.-4. místo  HK Ivančice – Žirovnice   12:17

A došla pára! Nefungovalo skoro nic. Obrana místy cedník a v útoku nás soupeř zaskočil tvrdou hrou.


Sestava: 

Brankářka: Bučková Tereza

Krejčíková Bára, Olšová Barbora, Fraňková Simona, Haladová Kateřina, Bendová Michaela, Patočková Hana, Dužíková Karolína, Kocábová Marika, Krejčíková Lucie.

Odjíždíme z turnaje na čtvrtém místě se smíšenými pocity. Hlavně potřebná zkouška před zahájením sezóny. Na úterním tréninku  máme co dolaďovat.




Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...