Pavel Vavroušek |

Hodnocení první poloviny soutěžní sezóny 2018-2019

Starší dorostenky...

Do soutěžní sezóny tým vstupoval s jasným cílem. Boj o titul mistryň republiky. Družstvo starších dorostenek je v téměř nezměněné podobě již řadu let. Začalo se formovat v rove 2006. Během 12 let dosáhlo na 3 tituly Mistryň České republiky (2012-2013 desetiboj – mlžky, 2014-2015 žákovská ligy stžky, 2016-2017 mldorky). Jednou se tým stal vícemistrem ČR (2015-2016 mldorky), jednou skončil na bronzovém místě (2011-2012 desetiboj mlžky) a jednou na bramborovém umístění v republikovém srovnání.

Tedy není důvod klást si malé cíle. Na stranu druhou je potřeba vzít v potaz skutečné reálné možnosti a podmínky tohoto týmu. Tým hraje s minimálním množstvím nahostovaných nebo přestoupených hráček. Většina hráček jsou odchovankyně klubu žijící v našem devítitisícovém městě.Na jediné místní střední škole Gymnázium Jana Blahoslava Ivančice studuje jen část hráček, zbytek každý den cestuje za vzděláním do Brna. Podmínky klubu a zázemí jsou na velmi dobré úrovni. K tomu enormní nasazení a ochota výboru, realizačního týmu i hráček pracovat na co nejlepším výsledku.

Zda nás veškeré klady a překonané nesnáze nakonec dovedou k vysněnému cíli, uvidíme. Zatím byl náš tým jednou poražen, a to v Mostě. Jde o klub s kvalitativně lepšími podmínkami nejen pro trénink, ale i celkové zázemí (škola, peče o hráčky ...). Navíc jeho tým je tvořen hráčkami z výběru celé republiky.

V posledním zápase jsme vybojovali remízu s Jindřichovým Hradcem. Náš tým je v polovině soutěže na 2. místě se ztrátou 3 bodů na vedoucí Most. Postavení odpovídá stávající formě a je dobrým základem pro jarní část soutěžní sezóny 2018-2019.

Hráčky našeho dorosteneckého týmu vedle své soutěže 1. ligy starších dorostenek intenzivně vypomáhají v týmu žen v 1. lize žen. Do juniorské reprezentace České republiky byly zařazeny hráčky Barbora Olšová, Bára Krejčíková a Barbora Vavroušková. V dorostenecké reprezentaci obléká národní dres Martina Rechová.  Tým do těžkých zápasů dorostenecké nejvyšší soutěže posílila Veronika Studená z Nového Veselí, která je také juniorskou reprezentantkou ČR a obléká havlíčkobrodský klubový dres.

Cíl zůstává nezměněn i po podzimní části sezóny. Boj o titul mistra ČR.

Realizační tým:

Trenér: Pavel Vavroušek – trenér "B" licence; asistent - vedoucí týmu Marek Krejčík;specialista Zdeněk Missbach (trenér licence Master coach - nejvyšší evropské licence):, specialista kondiční příprava – Martin Hlavinka.

 

Hráčky i realizační tým jsou odhodláni udělat maximum, aby dosáhly svého cíle.

 

Přikládáme statistiku hráček v jednotlivých zápasech. Do hry nezasáhly dvě hráčky týmu. Tereza Bučková (brankářka – dorostenecká reprezentantka 2016-2018) a Denisa Ondráčková.

 

Trenér Pavel Vavroušek




Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...