Jiří Obršlík | | Muži

Vítězná neděle

Muži...


Muže čekal nevyzpytatelný soupeř z Juliánova, který v minulém kole remizoval s Kuřimí. Po domácí prohře s Kostelcem byla cítit mírná nervozita, spíše respekt ze soupeře a tak nezvykle v neděli večer museli muži zapomenout na neduhy a porvat se o vítězství.
Začátek utkání byl vyrovnaný, kombinačně se nám dařilo, ale neproměňovali se dobře připravené pozice, čehož soupeř využíval a hrou do pivota hodně zlobil a držel se brankově na dostřel, dokonce vedl 7:5. Hra byla statická, tvrdá, plná osobních soubojů na obou stranách a tak rozhodčí trestali. Hra byla rozkouskovaná, nedařilo se rozjet mašinu na góly, tedy až do 20 minuty, kdy několika rychlými útoky a zdařilým přechodem do útočné fáze ukázali domácí svoji sílu a poločasově odskočili na pěkných 16:11.
V druhém poločase se dařilo, dobře založené útoky střídali nacvičené kombinace, které již končili brankou a náskok narůstal, od 12 minuty bylo rozhodnuto a utkání se pouze dohrávalo, padlo ještě několik trestů + karet a skóre se zastavilo na 34:23...














Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...