Jiří Obršlík | | Dorostenky

Důležité body a vyladění formy před posledními třemi zápasy podzimu

Starší dorostenky...


Nedělní házenkářský blok měl několik vrcholů. Po vítězném utkání mlžek proti Hodonínu se stržky utkaly o podzimního mistra s holkami z Veselí. Bohužel odešly poraženy. Pak na řadu přišly strdorky (uvádíme v článku níže) a po nich ve velkém dramatu, který soupeř po utkání psychicky neunesl, zvítězily naše ženy.  

Proti našim strdorkám přijel silný soupeř. Loňský vicemistr ČR. Základna interligového týmu, za který hraje celá řada hráček, která začínala s házenou v širém okolí.

Utkání mělo zápletku jen v úvodu. Od poloviny první půle jsme již utkání ovládli. Druhý poločas jsme utkání kontrolovali a hrály především hráčky, které zatím neoblékají dres žen.      

Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

Soupeře jsme pustili k veslu jen jednou, a to v samotném úvodu, kdy v 5´ byl na chvíli ve vedení 3:2. Poté už střelecky i herně dominovaly vančačky. Poločasových 18:10 dalo prostor i celé lavičce a musím říci, že zase střílely góly všechny hráčky v poli.

V brance byly suverénní Petra Šiplová i Nikol Čožíková. V obranné fázi jsme působili klidně a sebejistě. Vedle dobré spolupráce se sousedy na obraně a i díky nátlakové obranné hře jsme soupeřkám sebrali spoustu míčů. To, co jsme nemohli dát z 1. a 2. vlny, jsme po dobře zahraných kombinacích nastříleli na plnou obranu. V útočné koncovce se blýskla Barbora Vavroušková, Míša Bendová, smůlu měla Klára Kovářová. K plnému výkonu po zranění se blíží Mishel – Barbora Olšová. Jednoduše skvělý výkon píši Xeně – Báře Krejčíkové (již standartně) a Simoně Fraňkové. Tentokrát se k jejich výkonu přiřadily i Marika Kocábová a Lucinka Krejčíková.  Jinak pochvala tedy celému týmu za kolektivní výkon, který jistě potěšil oko diváka – fanouška.

Teď nás čeká 14 dní klidu a volna. Pak poslední podzimní trojice zápasů Most – Písek – Hradec. Je se na co těšit.      

Sestava:

brankářky Petra Šiplová, Nikol Čožíková, Simona Fraňková 3, Bára Krejčíková 5/1, Barbora Olšová 3, Karolína Dužíková 1, Marika Kocábová 4, Barbora Vavroušková 6, Klára Kovářová 2, Lucie Krejčíková 3, Michaela Bendová 4. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík. Asistent Martin Hlavinka.











Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...