Jiří Obršlík | | Dorostenky

Důležité body z Prahy

Starší dorostenky...


Sérii třech těžkých utkání soutěže jsme v neděli odstartovali v Praze na Slávii. Karty byly rozdány takto, kdo vyhraje neztratí kontakt se zatím suverénním Mostem. Byl to vyrovnaný zápas, kdy si ani jedno družstvo nenechalo soupeře odskočit na větší brankový rozdíl. Velice kvalitní utkání, ve kterém nastoupila celá řada reprezentantek a hráček které již okusily interligový dres.

Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

Bylo vidět, že týmy se na sebe pečlivě a svědomitě připravily.  Hráčky se navíc dobře herně znají ze soutěží i z reprezentačních srazů. Z toho patrně plynulo poměrně nízké konečné skóre branek v zápase. Celý zápas byl vyrovnaný a rozhodovaly chyby především na obraně. Ta naše se ukázala jako lepší, byť jen o malý kousek. Největší zásluhu na tom nesla, a to hlavně v druhém poločase, naše brankářka Petra Šiplová. Velmi dobře do hry zapadla i jediná externí posila Veronika Studená (hostování z Jiskry Havlíčkův Brod). Obrovské penzum práce odvedl náš střed – Simona Fraňková a Mishel – Barbora Olšová. S osobkou si skvěle poradila Xena – Bára Krejčíková, Barbora Vavroušková, a tak bych mohl pokračovat. Ale určitě největší poděkování za oba body patří týmovému duchu. Jednotná síla a touha po vítězství, kterou si holky během spousty společných let vypěstovaly, byla hlavním strůjcem tohoto vítězství. O tom nepochybuji.    

 

Sestava:

brankářky Petra Šiplová, Nikol Čožíková, Simona Fraňková 2, Bára Krejčíková 6/3, Barbora Olšová 4/2,Karolína Dužíková 1, Veronika Studená 4, Martina Rechová, Marika Kocábová 1, Barbora Vavroušková 2, Klára Kovářová, Lucie Krejčíková 3, Michaela Bendová, Veronika Velebová. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík. V hledišti naši věrní fanoušci.












Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...