Jiří Obršlík | | Muži

Pohárová sobota

Muži...


V sobotu 20.10.2018 proběhlo ve sportovní hale v Ivančicích pohárové utkání mužů v házené, kde ve třetím kole přivítalo družstvo domácích celek z nejvyšší soutěže TJ Sokol Nové Veselí, jenž na začátku soutěže drží druhé místo v tabulce.
V tento den si udělalo cestu do haly mnoho fanoušků sportu a zejména házené, kteří chtěli shlédnout, co nabízí nejvyšší soutěž a hlavně podpořit naše matadory v nelehkém úkolu vzdorovat tak silnému soupeři.
Utkání začalo ve vysokém tempu a Veselí ukazovalo velkou sílu ve středu obrany, kde byla vystavena zeď z dvoumetrových hráčů, jenž se těžko překonávali a v rychlém útoku, který nekompromisně zakončovala obě křídla. V postupném útoku předvedli nacvičené kombinace, které obrana domácích nezvládala bránit. Stav na začátku utkání 0:3 nebyl moc příznivý, ale naši hráči se oklepali a přece jenom našli cestu ke vstřelení branek a s vylepšenou obranou, kdy za podpory brankařů, zejména Lukáše Svobody, který chytl tři sedmimetrové hody, upravili skóre a vyrovnali opticky dojem z utkání, kde na jedné straně byla velká fyzická síla i převaha hostů, na druhé straně bojovnost domácích. Do kabin se šlo za stavu 11:13.
Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako první, diváci viděli bojovný výkon domácích hráčů, ti hráli do poslední minuty na 100% a snažili se všem přítomným zprostředkovat hezké zážitky. Hala za podpory všech přihlížejících vytvářela kulisu, jaká již dlouho v Ivančické hale nebyla, ale prohře nezabránila, snad jen kdyby bývalý hráč Ivančic nyní v barvách Nového Veselý Jakub Štěrba nehrál a nezatížil tak skóre domácích sedmi brankami.
U domácích zaslouží pochvalu celé družstvo, v útoku se nejvíce probíjel Marek Kališ a střelecky trápil soupeře Karel Oulehla.

Děkujeme za předvedené výkony a podporu fanoušků.














Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...