Jiří Obršlík |

Nábor 2019-2020

Minižáci...


Chlapci v kategorii MINIŽÁCI by rádi rozšířili své řady o nové spoluhráče a kamarády, se kterými by rádi trénovali, jezdili po turnajích a bavili se házenou!!!

HK Ivančice
- zabýváme se sportem "HÁZENÁ" a společenským životem v Ivančicích a okolí jako - PLES - ZAKONČENÍ SEZÓNY - UKLIĎME ČESKO - TURNAJ GENERACÍ...
- naše ÚSPĚCHY - KLIK

Kategorie MINIŽÁCI v HK Ivančice:
- zde můžete shlédnout všechny články o kategorii minižáci - KLIK
- v galerii fotek na rajčeti naleznete nespočet fotek z akcí, turnajů...KLIK
- v létě pravidelně vyrážíme na soustředění na vysočinu - ČLÁNEK - FOTKY

Realizační tým:
Hlavní trenér - Bc. Jiří Obršlík, sportovní fakulta MU, trenérská licence A


Trenéři:


Animační pracovník + trenér nejmenších - Hana Obršlíková

Naše cíle, náplň = proč to děláme?  JSME SPORT NE KROUŽEK
Když naši činnost nazvu projektem, tak tento projekt sám o sobě je koncipován jako správné vyplnění volného času pro mládež s cílem socializace díky kolektivnímu sportu, kde prvotním společným znakem je radost z pohybu, pohybových her, házené jako takové, navazování kamarádství, práce v kolektivu a druhotným znakem je růst na sportovní úrovni dané jednotlivým jedincům (dle možnosti jejich talentu, zájmu a píle), kde je možnost docílit i reprezentace ČR.

Pomocí her a základní sportovní průpravy dané věku začínáme s procesem sportovní přípravy, jež může vést až k titulům MČR, reprezentaci nebo získání kamarádů na celý život, vytvoření kolektivu, který formou sledovaného a metodicky sestaveného tréninkového procesu nenásilně udržuje svá těla v dobré fyzické kondici.

Naším cílem není jen samotný sport házená, ale naučit chlapce přemýšlet o pohybu a sportu jako součásti lidského života, kde i bez nejvyšších ambicí a snů může sport přinášet uspokojení a smysl života, jak co do zdravotně-preventivního, tak společensko-kulturního.


Sezóna
Ta probíhá přes školní rok, kde trénujeme 2x týdně, čeká nás zhruba 15 jednodenních turnajů v rámci soutěží jihomoravského svazu házené, zajíždíme i na turnaje mimo jihomoravský kraj (např. Velká Bystřice, Litovel, Praha...), někdy na vícedenních turnajích i přespíme.


Přihláška + platba + tepláková souprava
Při příchodu obdržíte přihlášku k vyplnění, je důležité na vás mít kontakty, co se týká platby, tak ta je pro nově příchozí 2 000 Kč na rok (ostatní 3 000 Kč/rok), platbu při příchodu nemusíte řešit, po určité době společně vyhodnotíme a když si budete jisti, že chcete patřit do našeho týmu, zaplatíte (můžete i pololetně 2x 1 000 Kč). Všichni chlapci mají teplákovou soupravu, abychom na turnajích i mimo vypadali jako tým, jak si budete jisti, že to vše klapne, objednáme (cena 1 000 Kč).


V případě dotazů mi klidně volejte.


Jiří Obršlík, 725 824 730, hk.ivancice@seznam.cz


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...