Jiří Obršlík | | Dorostenky

TJ Sokol Poruba : HK Ivančice 24:23 (11:14)

Starší dorostenky...


Věděly jsme, že jedeme na horkou ostravskou půdu. Tým proto od první minuty šlapal naplno. Brzy jsme si začaly vytvářet převahu i mírný náskok a do poločasu jsme o tři branky měly navrch.

V druhé půli soupeř zvýšil agresivitu a nepřesnosti i hrubé či úmyslné chyby se vršili na všech stranách a i u obou týmů. Kombinace vystřídala  velká bojovnost i určitě větší herecká dovednost na straně domácích, což pochopitelně skoroostravští rozhodčí rádi baštili. Naše pivotky byly trvale tahány za dres, řada zákroků domácích obránkyň byla směřována na hlavu či zezadu bez povšimnutí. Přesto náš tým makal naplno a samy soupeřky by náš tým neporazily. V posledních vteřinách si rozhodčí vybrali slabší chvilku a neuznali regulérní srovnávací branku.


1.poločas - video

2.poločas - video


Ivančickým holkám tleskáme za výbornou hru i výkon podepřený nejlepší hráčkou utkání – Xenou.

Do Ostravy přijela i početná skupina ivančických ultras, kteří po celé utkání hlasitě fandili. Děkujeme za podporu.   

 

Sestava HKI:

V brance Petra Šiplová i Tereza Bučková, Simona Fraňková 1, Bára Krejčíková 11/3, Kateřina Hladová 1, Dužíková, Martina Rechová, Marika Kocábová 1, Denisa Ondráčková, Barbora Vavroušková 1, Klára Kovářová 1, Lucie Krejčíková 5, Veronika Velebová 2. Trenér Marek Krejčík a vedoucí týmu Pavel Vavroušek.


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...