Jiří Obršlík | | Dorostenky

HC Hlučín : HK Ivančice 18:40 (12:26)

Starší dorostenky...

HC Hlučín : HK Ivančice 18:40 (12:26)

Povinné body…..

I přes silnou marodku jsme neměli jiný úkol než dovést oba body ze severu. Pro jistotu jsme ale vzali nedoléčenou Xenu i s kašílkem s sebou.

Zápas se odehrával dle papírových předpokladů a mladičký bojovný soupeř kladl houževnatý odpor. Našim barvám se dařilo jak v obranné, tak v útočné fázi. Pochvalu zaslouží určitě Petr Šiplová v brance, na obraně skvěle bránila Míša Bendová a Martina Rechová. V útoku za střeleckou aktivitu píšeme jedničku s hvězdičkou Simoně Fraňkové za velice aktivní přístup i střelbu a dále Marika Kocábová a Lucka Krejčíková překypovaly pohybem a přesnou koncovkou. Ostatní hráčky odvedly svůj očekávaný standart. Všechny hráčky si s chutí zahrály a zastřílely. Tým předvedl dobrý výkon a zaslouženě si připsal dva body.


Sestava HKI:

V brance Petra Šiplová, Simona Fraňková 4, Bára Krejčíková, Karolína Dužíková 2, Martina Rechová 3, Marika Kocábová 7/1, Denisa Ondráčková 1, Barbora Vavroušková 7, Lucie Krejčíková 7, Michaela Bendová 7, Veronika Velebová 5. Trenér Marek Krejčík a vedoucího týmu Pavel Vavroušek.


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...