Jiří Obršlík | | Žáci - turnaje | Mini žáci 6+1

Polanka Cup 2014

Zase skvělá Polanka...

Tradiční účast ivančických házenkářů na oblíbeném turnaji ke konci sezóny v Polance nad Odrou se proměnila v pěkné, medailové vystoupení našich hráčů, kde již poněkolikáté slavili úspěch.


Turnaje se zúčastnili zástupci tří kategorií mini, mladší žáci a starší žáci.


 

MINIŽÁCI


Sestava:

Daniel Binko, Radim Nejedlý (brankář), Simon Twerd (brankář), Dominik Twerd, Šimon Kocáb, Matouš Baštýř, Aleš Chaloupka, Petr Košíček, Marek Benda, Daniel Svoboda, Daniel Říha, Lukáš Sobotka, Martin Novotný, Jiří Šipl


Trenér - Drahoslav Kremláček

Vedoucí - Radka Twerdová



Minižáci se představili na jednom ze svých prvních turnajů a hned si vybojovali pěkné druhé místo. Předváděli pěkný kolektivní výkon a vytvořili dobrou partu, která bude jistě předvádět podobné výkony i v nové sezóně za mladší žáky. Pochválit zaslouží starší matadoři, kteří táhli tým brankově, ale i nové a mladší hráče, jenž pro ně byla Polanka první větší akcí plná zážitků a zkušeností.




MLADŠÍ ŽÁCI


Sestava:

Jan Zemek, Michal Grepl, Domink Žaloudek, Michal Louda, Petr Kolouch, Jiří Zemek, Vojtěch Sobotka, Filip Šnédar (brankář)


Trenér - Rostislav Górny

Vedoucí - Michaela Zemková



Mladší žáci v neúplné, strohé sestavě a velké konkurenci obsadili osmé místo. Ukázali, že když zatnou zuby, hrát umí. Kluci poznali, že házená je i o bojovnosti a týmovém duchu.




STARŠÍ ŽÁCI


Sestava:

Milan Kocanda, Patrik Jonáš, Ivo Kocáb, Dominik Štork, Ondřej Doubrava, Ondřej Peterka, Michal Weber, Filip Koláček, Matěj Klíma, Zdenek Toman, Matěj Řeřucha, Marek Šedrla, Jiří Lukášek (brankář), Pavel Reigl (brankář)

Trenér - Martin Klíma

Vedoucí - Milan Kocanda



Starší žáci nezklamali a své papírové předpoklady nejlepšího týmu na turnaji potvrdili. Došli si po zásluze pro zlaté medaile a krásně si zakončili už tak vydařenou sezónu. Škoda jen zranění, která postihla hned tři hráče a trošku zkomplikovala cestu za celkovým za vítězstvím. Družstvo naštěstí kolektivně šlapalo a pod taktovkou nejlepšího střelce turnaje Matěje Klímy to zvládlo. Tomu ve finálovém utkání zdárně pomáhali v pivotu Dominik Štork, Ondřej Doubrava a na spojce se blýskl i Matěj Řeřucha.


Nejlepší střelec turnaje...



Již skoro tradiční foto s naším Bu Bu Busem, který nás suprově dovezl tam i zpět.



Všem hráčům je třeba poděkovat za skvělou reprezentaci, trenérům, vedoucím, a rodičům za pevné nervy a fandění při utkáních. No a nyní je čas si odpočinout od házené a co nejlépe se připravit na další sezónu, aby byla stejně úspěšná.


FOTKY - KLIK


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...