Jiří Obršlík | | Žačky | Žačky - turnaje

Stříbrný Písek

Mladší žačky...

Mlžky z plné zimní přípravy odjely na turnaj do krásného města Písku. Hned po příjezdu odehrály první vítězný zápas proti družstvu z Tachova 11:3. Následně fandily u televizního zápasu ME mužů našim reprezentantům proti Německu. Večerní veselý návrat celého družstva do areálu budov SOU na ubytování byl ve znamení „ kdo najde naší třídu“ i trenéři bloudili. Sobotní první zápas nám tradičně nevyhovuje a v Písku tomu nebylo jinak. Proti družstvu z HC Háje jsme předvedli velmi špatný výkon a zaslouženě prohráli 11:5. Po probrání chyb z předchozího utkání jsme šli do dalších zápasů s odhodláním větší bojovnosti celého týmu, hlavně v obraně, v útoku, a přesněním hry.  Následovala remíza 14:14 s družstvem Strakonic, výhra 11:10 nad Třeboní, výhra 11:8 nad našim rivalem z krajské soutěže Veselím nad Moravou a výhra 9:6 nad domácím družstvem Písek A. V neděli jsme hráli důležitý zápas o celkové umístění proti Slávii. Po výborném začátku jsme vedli o čtyři branky, ale díky naším nepřesnostem ve druhém poločase soupeř dokázal vyrovnat na konečných 12:12. Posledním zápasem turnaje proti družstvu Písek Bjsme se doslova protrápili, ale konečně jsme také měli trochu štěstíčka a vyhráli 6:4.

Až při vyhlašování celkových výsledků turnaje jsme zjistili, co nás stála remíza se Slávií. Vítězem turnaje se stalo družstvo Strakonic. Naše družstvo obsadilo KRÁSNÉ druhé místo se stejným ziskem bodů jako Strakonice, ale na druhé místo nás odsunulo pouze horší skóre. Třetí místo obsadila Slávie.

Hráčky v celém turnaji předváděly výborný týmový výkon jak v útoku, tak i v obraně. Střelkyně jiných týmů přiváděla naše brankařka Niky-Viky až k zoufalství, hlavně při 7-metrových hodech( 12 chycených). Výborný turnaj pro naše družstvo a příprava před VANGL-CUP , který je v termínu 26-28.1.2018.












Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...