Jiří Obršlík | | Dorostenky

Těsná prohra

Starší dorostenky...


Od začátku utkání nám stále kousek scházel. I přestože náš herní projev byl lepší, nebylo to to pravé ořechové, celé utkání jsme dotahovaly. V nepravidelných vlnách náporu jsme vždy účelně vsítily branku, ale záhy bohužel zbytečně a levně inkasovaly. Utkání lze hodnotit z naší strany jako hodně nešťastné a nepovedené. Soupeř nás nachytal v nedbalkách.

Důsledkem těchto okolností jsme utrpěly po hodně dlouhé době porážku. Budiž ponaučením pro další zápasy. Nedá se vyhrát utkání se spoustou chyb a neproměněných střeleckých pokusech. Nepovedený výkon se jistě odrazí v přípravě na další utkání.  Již se těšíme na další zápasy, ve kterých podají zlepšený výkon jak brankářky, tak obrana. Jistě se s účinností střelby zlepší nejen Xena, ale i vysoké spojky. Stejně tak budou produktivnější mladší ročníky.

Všechny tyto aspekty se v neděli bohužel podepsali pod naši nečekanou prohru.  


Sestava HKI: :

v brance Peťa Šiplová a Terka Bučková, Simona Fraňková, Bára Krejčíková 14/2, Katka Haladová 1, Kája Dužíková, Hanka Patočková, Martina Rechová, Marika Kocábová, Klára Kovářová 7/1, Lucinka Krejčíková 1, Míša Bendová 3, Verča Velebová 2. Trenér Marek Krejčík a vedoucí týmu Pavel Vavroušek.











Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...