Jiří Obršlík | | Ženy

LC Brühl Handball - HK Ivančice

Přípravné utkání žen...

LC Brühl Handball - HK Ivančice 39:23 (20:14)


Ženy v rámci přípravy na nadcházející sezónu vyrazily k prvnímu přátelskému utkání do Hodonína, kde na ně čekal švýcarský mistr LC Brühl Handball. Sestavu doplnily dorostenkami a po seznamovacím dopoledním tréninku zkusily společně potrápit házenkářky ze švýcarského města Sankt Gallen.
Hráčky byly zdravě nervózní a pozorovaly soupeřky s respektem, ale ne se strachem. Utkání to bylo přípravné a spíše charakteru zážitkového, nebylo se čeho bát. A ono opravdu nebylo, začátek utkání vyšel náramně a bylo tu překvapivé vedení 1:5 v náš prospěch. Vedení vydrželo až do 21 minuty stav 11:12, poté již začala dominovat obranná činnost LC Brühlu a po našich ztrátách míčů nebo nepřesných střelách nás trestaly z rychlých útoků, poločas 20:14.
Druhý poločas přinesl několik pěkných akcí, ale síly rychle ubývaly, překonat obranu bylo čím dál těžší, i tak byla děvčata důstojným soupeřem a zanechala dobrý dojem. Dorostenky se začlenily bez větších problémů a jistě budou společně se ženami na toto utkání rády vzpomínat.


Sestava:
Janoušková Eva (2), Leschingerová Silvie (8/2), Krejčíková Bára, Marková Lucie (2), Marková Martina (3), Haladová Kateřina, Binarová Jitka, Šiplová Petra, Bendová Michaela, Cvingráfová Iveta, Hájková Lenka (5), Kovářová Klára (2), Šimoníková Lenka (1)
















Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...