Jiří Obršlík | | Muži | Ženy | Dorost | Dorostenky | Žáci | Žačky | Minižáci | Mini žáci 6+1 | Minižačky | Mini žačky 6+1

Hodnocení sezóny 2016-2017

Komplet v PDF...

Sezóna 2016-2017 - muži

Po předchozí úspěšné sezóně, kdy obsadili druhé místo se ztrátou pouhého 1 bodu na vítěze, chtěli i letos naši muži navázat na dobré výsledky. Před začátkem ročníku bylo jisté, že se budou muset obejít bez svého nejlepšího střelce Jakuba Štěrby, který přestoupil do extraligového týmu Nového Veselí. Celý tým omladil o talentované dorostence a tak se před začátkem sezóny dalo těžko předvídat, jak se bude družstvu dařit. Asistent trenéra Gašpárek však věřil, že i takto mladý tým dokáže bojovat o nejvyšší příčky: „Před sezónou jsme si věřili, že se můžeme umístit na prvních třech místech“. Dorostenci trénují s muži již několik let, zátěž v ligových utkání je však mnohem větší. Navíc se musí vypořádat i s tlakem od diváků, kteří očekávají kvalitní a pohlednou házenou.

První utkání v rámci Českého poháru týmu nevyšlo, kdy na půdě druholigových Luhačovic prohráli o jednu branku 22:21. Ani první ligové utkání nedopadlo podle představ a muži opět těsně prohráli na domácí půdě s Velkým Meziříčím. Poté se však vzpamatovali a začali porážet jednoho soupeře za druhým. Dobře pracující obranu si řídili zkušení hráči Jan Kvasnička a Stanislav Večeřa ml. Dorostenci ukázali, že jsou schopni hrát se soupeři o několik let staršími a zkušenějšími. Střelecky se dařilo osmnáctiletému Matěji Klímovi, hostujícímu také do HC Zubří. Do sestavy se po několika letech vrátil Martin Nečas, který se po operaci kolene pomalu zapracovával do týmu. Až na porážku v Prostějově a remízu v Napajedlech družstvo jednoznačně vyhrávalo a po první půlce si drželo druhé místo v tabulce.

V rámci zimní přípravy absolvovalo družstvo přípravný turnaj v Havlíčkově Brodě. Po uspokojivých výkonech si odváželi krásné druhé místo. Turnaj však ukázal, že je třeba více pracovat na fyzické zdatnosti a zlepšit spolupráci hráčů. Na druhou polovinu sezóny získal tým posilu z Francie, Quentina Lafon. Český styl házené je zcela odlišný od toho francouzského a Quentin se tak zapracovával do týmu postupně. Bohužel, mužům se nevyhnuli zranění a téměř celou druhou polovinu neodehrál David Nečas.

Po Novém roce byli výkony mužů jak na houpačce. Povedené utkání střídal totální propadák. Týmu se dařilo na domácí palubovce, ale na hřišti soupeře dokázali vyhrát pouze dvakrát. V útoku řídil celou hru kapitán Karel Oulehla, který společně s Lukášem Missbachem, tým drželi i střelecky. Bohužel ostatním hráčům se již tolik nedařilo, v obraně se často nebránilo dostatečně důrazně a několik zbytečných porážek tak vzaly družstvu naději na vítězství v soutěži. Kolísavé výkony předváděli jak mladí dorostenci, tak také zkušení hráči. Ukázalo se, že se musí hrát opravdu až do konce, protože prohrou v posledním kole se tým dostal na konečnou čtvrtou příčku. „Před začátkem sezóny jsme věřili, že budeme bojovat o přední příčky. Bedna nám nakonec utekla, ale s celkovým umístěním je nakonec spokojenost. Podzimní část byla absolutně super. Svými výkony, kromě hráčů hostujících do Zubří (Matěj Klíma, Jiří Dokoupil, Michal Weber), mě překvapil zejména Patrik Jonáš, který ukázal, že se v dospělé kategorii neztratí. Tahounem týmu byl po celou sezónu zkušený Karel Oulehla. Někteří hráči mají však ještě velké rezervy. Nevyhnulo se nám několik zranění a bohužel i laxní přístup k tréninkům se projevil v katastrofální jarní části sezóny“ zhodnotil asistent trenéra Pavel Gašpárek.

Mladý tým ukázal, že dokáže bojovat o nejvyšší příčky v soutěži. Sezóna byla poměrně úspěšná, i když pořád je co zlepšovat. Je třeba zapracovat na fyzické přípravě a zlepšit spolupráci mládí a zkušenosti. Pro úspěch musí tým podávat stabilní výkony po celou dobu soutěže a bojovat až do konce každé utkání. Potenciál v družstvu určitě je, teď ho jen využít.




Miroslav Steinoch, Miroslav Markus, Lukáš Svoboda, Richard Kocáb, Karel Oulehla, Ivo Kocáb, Miloš Rambousek, Robin Večeřa, David Nečas, Matěj Klíma, Jakub Štěrba, Marek Kališ, Jiří Muzikář, Quentin Lafon, Ladislav Rýdlo, Lukáš Missbach, Zdeněk Houser, Martin Klíma, Patrik Jonáš, Michal Weber, Václav Ryšavý, Petr Kremláček, Martin Nečas, Jan Kvasnička, Jiří Dokoupil, Michal Molent, Stanislav Večeřa


Sezóna 2016-2017 - starší dorost

Do ročníku 2016-2017 2.ligy staršího dorostu nastoupili starší dorostenci s odhodláním vybojovat vítězství v této soutěži.  Čekala na ně prodloužená sezóna, rozdělená na dvě části. Základní skupina druhé ligy Morava byla rozdělena na 2 skupiny - Jih a Sever, obě po 8 družstvech.  Hrálo se systémem každý s každým a první tři z každé skupiny měli zajištěnou účast v nástavbové části, kde se ve vzájemných utkáních, opět každý s každým, rozhodovalo o přímém postupujícím do 1.ligy.

Základní skupinu zvládli bez nejmenšího zaváhání, kde soupeře převyšovali jak po stránce herní tak i fyzické. Některé utkání kluci odehráli i bez hráčů hostujících do HC Zubří, ale i tato sestava s mladšími dorostenci na většinu týmů s přehledem stačila.

Do nástavby proto postoupili z prvního místa s odhodláním všechny soupeře (hlavně HC Zlín a SK Velkou Bystřici) porazit a dokázat si, že na 1.ligu mají. Toto se  po bojovných výkonech opravdu podařilo a až na utkání ve Zlíně (21:21), kde již s jistotou postupu kluci hráli bez opor ze Zubří, všechny soupeře opět pokořili.

V sezóně se mohli opřít jak o výkony těch starších hráčů ročníku 1998 (Zdenek Houser, Miloš Rambousek), hráčů ročníku 1999 hostujících do HC Zubří (Matěj Klíma, Jiří Dokoupil, Michal Weber), tak hráčů ročníku 1999 (Patrik Jonáš, Ivo Kocáb) brankářů (Richard Kocáb, Jiří Lukášek), hráčů ze střídačky (Filip Koláček, Tomáš Nešpůrek) a navrátilce Matěje Řeřuchy ročník 2000, tak i mladší dorostence ročník 2001 (Robin Žaloudek, Filip Šilberger, Filip Šnédar), kteří ty starší a zkušenější dobře doplňovali a zároveň stačili s TJ Sokol Telnice vyhrát 2. ligu mladšího dorostu JM, kde působili na hostování.

Výkony hráčů byly celkem vyrovnané až na jejich prvních 10 minut prvního poločasu, kdy si diváci museli zvyknout na pomalejší rozjezd, ale díky bojovnosti a dobré fyzické kondici bylo vždy do poločasu skóre na naší straně a mohlo se dohrávat v poklidu. Někteří starší hráči průběžně doplňovali i mužstvo mužů, kde se rozhodně neztratili a získávali tak další herní zkušenosti. Škoda jen, že se pro nedostatek hráčů v příští sezóně nemohlo využít postupu do 1.ligy.




Miroslav Markus, Jiří Lukášek, Filip Šnédar, Richard Kocáb, Simon Twerd, Matěj Řeřucha, Ivo Kocáb, Miloš Rambousek, Matěj Klíma, David Procházka, Zdeněk Houser, Milan Kocanda, Patrik Jonáš, Pavel Reigl, Filip Šilberger, Filip Koláček, Tomáš Nešpůrek, Michal Weber, Robin Žaloudek, Dominik Štork, Jiří Dokoupil


Sezóna 2016-2017 - starší žáci




Vojtěch Sobotka, Martin Slaný, Jiří Zemek, Vojtěch Vorel, Šimon Kocáb, Daniel Binko, Dominik Twerd, Tomáš Konečný, Jan Zemek, Martin Konečný, Petr Kolouch, Aleš Chaloupka

Sezóna 2016-2017 - mladší žáci




Marek Benda, Radek Bílek, Denis Dokoupil, Jakub Dvořák, Lukáš Feith, Gabriel Janíček, Štěpán Korvas, Petr Košíček, Štěpán Maša, Marek Melkus, Jakub Novotný, Martin Novotný, Jan Pazdera, Jan Plaček, Daniel Říha, Lukáš Sobotka, Daniel Svoboda, Jan Svoboda, Jan Šipl, Jiří Šipl, Ondřej Šipl, Luděk Vyhnálek

Sezóna 2016-2017 - minižáci

Nově vznikající družstvo chlapců ročníku 2008 a mladší, které tvořili převážně hráči ročníku narození 2009, prožilo tzv. seznamovací ročník s mini házenou 4+1, kde objížděli krajské turnaje (9 turnajů JmKSH z toho 2 domácí) za sběrem herních zkušeností a zamířili i čtyřikrát mimo svoje působiště na dva jednodenní turnaje do Horky nad Moravou + dvakrát okusili atmosféru větších vícedenních turnajů ve Velké Bystřici a v Litovli.

Tréninková příprava probíhala dvakrát týdně převážně v duchu her a učením se základům házené co do herních činností jednotlivce. Průměrná účast na tréninkových jednotkách (70 TJ) byla více než dobrá 75 %. Ti nejlepší měli docházku kolem 90%.

V rámci tréninku hráči vyzkoušeli i házenou 6+1, která pro ně byla fyzicky náročná, ale chlapci poznávali velikost hřiště s nadšením a chutí do hry, v házené 6+1 změřili tréninkové síly i s dívkami.

Celá sezóna se nesla v poklidném duchu a za to je potřeba všem, kteří v tomto družstvu mají co do činění poděkovat.

V příštím ročníku se budeme snažit navázat na předešlou práci a posunout se o kousek dál.


Jan Obršlík, Lukáš Urban, Jan Šedrla, Miloslav Slavík, Adam Dokoupil, David Zajíček,  Jindřich Dvořák, Dušan Chaloupka, Oldřich Novák, Rob Dzurjuv, Filip Zajíček, Viktor Šebela, Adam Vítámvás, Martin Homolka, Vojtěch Procházka, Jan Hladík, Dominik Kocián, Jan Baláš, Michal Bartoněk


Sezóna 2016-2017 - ženy

Tři roky příprav, ladění družstva a mnoho utkání než se to povedlo, ano, takto by se dalo celkově shrnout působení žen v druhé lize a jejich touženého vítězství v ročníku 2016-2017, tím pádem postupu do 1. ligy.

Tým kolem kapitánky Lucky Markové byl po třech letech konečně stabilní a připraven se porvat o prvenství v soutěži, kde byli soupeřem družstva SK Velká Bystřice, SK UP Olomouc, TJ Tatran Bohunice, DHK Pardubice a TJ Sokol Karviná (hrálo se dvoukolově doma-venku, celkem 20 utkání/sezóna). Před sezónou bylo těžké vyhodnotit, který ze soupeřů bude největším protivníkem o příčky nejvyšší, bylo málo informací, a tak se ženy soustředily na své vnitřní klima týmu, přípravu věnovaly obraně, rychlému útoku s postupným a několika kombinacím na signál.

Letní kondiční + herní příprava proběhla v Ivančicích, v rámci tzv. teambuildingu a byla završena posledním srpnovým víkendem turnajem v Jindřichově Hradci, který ukázal, že se jde správnou cestou. Jako každý rok tu byl Český pohár a využití těchto utkání jako dobré přípravy, po výhrách nad DHK Pardubice 29:21 a nad SHK Kunovice 40:24 se došlo až do osmifinále, kde na nás čekal soupeř z nejvyšší soutěže a to hned DHC Sokol Poruba, zde již cesta skončila, Poruba zvítězila 38:21. Jako příprava posloužilo i přátelské utkání proti chorvatskému družstvu RK Omišalj s vítězstvím 40:22.

Podzimní část soutěže začala utkáním proti DHK Pardubice, to skončilo vítězně pro naše barvy, tak jako osm ostatních, pouze jedna remíza nám sebrala bod, ale ne jasné půl sezónní vedení v tabulce. Tím pádem jsme byly před jarní částí favority a adepty na postup do 1. ligy, ale zbývalo ještě deset utkání a potřeba dobré zimní přípravy bez zranění. Ta začala vysokohorským (vysočinovým) soustředěním na běžkách s naším klasickým teambuildingem. Pokračovala přípravným utkáním u prvoligového Hodonína a turnaji ve Velkém Meziříčí a v Otrokovicích. Z Hodonína jsme odjížděly s porážkou, ale s dobrým pocitem, naopak z turnajů dobrý pocit nebyl, narazily jsme na problém užšího kádru a to i s posily Monikou Laššákovou (přestup), Monikou Kratochvílovou (hostování z Havlíčkova Brodu) a Hanou Janouškovou (přestup), ta se zranila a znamenal to pro ni konec jarní sezóny. Jarní část začala v Pardubicích a nezačala dobře, tedy jen cesta, dostaly jsme se do kolony aut a přijely pozdě, hráčky se převlékaly v autobuse a běžely přímo na hřiště, na hru to vliv naštěstí nemělo, vezly jsme důležité dva body a jasné vítězství 36:20. Po prvních třech vyhraných utkáních a získání sebevědomí tu byl soupeř o přední příčky a snad s námi jediný adept na prvenství SK Velká Bystřice, proběhla důkladná příprava a vítězství 30:19. Už jsme pomalu věřily ve vítězství v soutěži, ale pořád jsme cítily pokoru, tedy až do utkání s Pardubicemi, kde jsme opět jasně zvítězily a zajistily si s předstihem postup. Sezónu jsme již jen dohrávaly a bavily se házenou, radost nám trošku pokazila Olomouc, na kterou jsme právem nestačily a tak nás připravila o neporazitelnost.

Z 20 utkání jsme 18 vyhrály, 1 remizovaly. Získaly jsme 37 bodů, nastříleli 570 branek (průměr 28,5 branek na utkání) a obdrželi pouze 431 branek (21,55 branek na utkání). Silvie Leschingerová se stala nejlepší střelkyní sedmimetrových hodů soutěže s počtem 46 a se 120 brankami byla druhá ve statistice vstřelených branek. V první desítce jsme měly ještě Annu Ganzerovou 95 branek a Lenku Hájkovou 86 branek.

Družstvo po celou sezónu drželo svoji výkonnost, předvádělo výkony postavené na kolektivní hře s pevnou obranou, rychlým přechodem a celkovou sehraností.




Michaela Ficková, Marcela Tovaryšová, Iveta Cvingráfová, Eva Janoušková, Silvie Leschingerová, Monika Laššáková, Lucie Marková, Anna Ganzerová, Jitka Binarová, Monika Kratochvílová, Kateřina Vašková, Hana Janoušková, Martina Marková, Kristýna Pánková, Lenka Šimoníková, Anna Kavalírová, Lenka Hájková


Sezóna 2016-2017 - mladší dorostenky

Do sezóny vstupoval tým vícemistryň ČR s jediným cílem a tím byl zisk titulu Mistryň České republiky. Silný kádr s řadou reprezentantek (W-16 a W-17) se zkušenostmi z bojů o tituly v minulých letech v mladších kategoriích.  

Soutěžní sezónou tým prochází bez zaváhání a jediný zápas, kde nám soupeř bere po remíze bod, je rozhodující zápas ve Zlíně. K tomuto zápasu jsme však jeli s dostatečným 6 brankovým náskokem z domácího utkání. A povinnost byla kontrolovat utkání. K poslednímu domácímu zápasu jsme nastupovali již jako vítěz 1. ligy mladších dorostenek.  V neděli 7.5.2017 po posledním soutěžním utkání doma proti HC Háje jsou ivančické mladší dorostenky při slavnostním nástupu dekorovány na Mistryně České republiky v házené. Po dlouhých 57 letech mají Ivančice házenkářského mistra republiky v dorostenecké kategorii.

Soutěžní sezónu zakončujeme na prestižním Československém poháru ve Zlíně. Bez porážky vítězíme a domů poprvé vezeme tuto mezinárodní trofej.     

Tým lze stejně jak v minulých sezónách charakterizovat jako velice vyrovnaný a silný. Před výbornými brankářkami stojí velice kvalitní obrana 0-6 se schopností měnit postavení. Hráčky vedle sebe hrají řadu let a tomu odpovídá i výborná spolupráce v defenzívě. Nepropustnost obrany se zúročuje v rychlém útoku i protiútoku. Z těch jsme zaznamenali velkou řadu branek v každém utkání. V útočné fázi tým střílel vysoké množství branek. Tým má úžasnou schopnost pracovat na společném výsledku i nevydařená utkání zlomit na svoji stranu. V utkáních doplnit individuální výpadek buď jinou osobností nebo sílou kolektivu. Tým je složen z ročníků 2000, 2001, 2002 a i 2003. Což dává dobrý základ pro nadcházející sezóny.

Tým získal z 18 utkání 35 bodů. Jediný bod ztratil po remíze ve Zlině 25:25. V 1. lize nastřílel 609 branek a inkasoval 429. Tedy na zápas je to skóre 33,8 : 23,8. Všechny hráčky včetně brankářek se zapsaly do tabulky střelkyň. Naší nejlepší střelkyní je Bára Krejčíková ( celkově v soutěži 2. nej střelkyně) se 115 trefami (6,4 branek na zápas). Druhá je Barbora Vavroušková se 104 zásahy (6.1branek na zápas) a třetí je Barbora Olšová s 67 zásahy (4.8 branek na zápas).     

V kádru reprezentace České republiky W-17 z ivančických dorostenek jsou: Barbora Olšová, Barbora Vavroušková, Bára Krejčíková a Tereza Bučková. 

Tým se v příští sezóně přesouvá do kategorie starších dorostenek (1999-2000). Hráčky 2001-2003 budou hrát soutěž mladších dorostenek.



Petra Šiplová, Barbora Olšová, Simona Fraňková, Bára Krejčíková, Kateřina Haladová, Karolína Dužíková, Eva Strakatá, Martina Rechová, Marika Kocábová, Barbora Machalová, Barbora Vavroušková, Tereza Bučková, Klára Kovářová, Lucie Krejčíková, Michaela Bendová, Veronika Velebová, Kristýna Cahová, Denisa Ondráčková 


Sezóna 2016-2017 - starší žačky





Sezóna 2016-2017 - mladší žačky


Družstvo vstupovalo do sezóny s cílem umístění v soutěži JmKSH na bedně, získání herních zkušeností a vytvoření fungujícího týmu. V týmu bylo 22 hráček, dle ročníků 2004 – 6 hráček, 2005 – 8 hráček, 2006 – 8 hráček, které vypomáhaly v kategorii MINI.

Na začátku sezóny, která byla pro mnohé hráčky premiérová, byla vidět na družstvu velká nervozita z důvodu obavy o výsledek, která převažovala nad osobní statečností strhnout a rozhodnout zápas v koncovkách. Po podzimní části družstvo přezimovalo na čtvrtém místě, se ztrátou čtyř bodů na třetí pozici. Při jarních odvetách již byl vidět výkonnostní růst jednotlivkyň i celého družstva, který nám zajistil obhajobu čtvrtého místa po základní části  (s minimální ztrátou 2 bodů) a postup do nadstavby, kde jsme se střetly s družstvy, která se umístila v tabulce nad námi. V nadstavbě jsme odehrály vyrovnanou bilanci 3 výher a proher, která nám zajistila celkové třetí místo v soutěži.

 Vrcholem sezóny byl postup družstva do finále MČR v házenkářském desetiboji do Jindřichova Hradce. Naše družstvo obsadilo celkové šesté místo v ČR v letošním ročníku a nasbíralo cenné zkušenosti z velké akce.

Během sezóny hráčky odehrály turnaje v Praze, Jindřichově Hradci a ve Velké nad Veličkou. Stěžejním byl námi pořádaný víkendový únorový turnaj Vangl Cup v Ivančicích, kterého se zúčastnilo 7 družstev.

Hráčky v sezóně odtrénovaly 104 tréninků včetně letního týdenního soustředění s docházkou hráček nad 80%,  za což děkujeme. Trénovaly jsme ve sportovní hale, na Orlovně v Ivančicích a letní příprava proběhla v přírodě, ale i na kole.

Letošní ročník považujeme za úspěšný, jak s celkovým umístěním, tak s růstem výkonnosti družstva, počtem hráček, které se projeví v dalším ročníku. Pro příští sezónu přechází 5 hráček ročníku 04 do starších žaček.


Lenka Matuškovičová, Nikola Fadrná, Klára Doležalová, Viktoriya Navasardyanová, Dorota Vavroušková, Gabriela Velebová, Zuzana Šteflová, Nela Weberová, Martina Svobodová, Barbora Oulehlová, Tereza Králiková, Adéla Brustmannová, Ema Kamencová, Simona Jelínková, Aneta Klímová, Adriana Hacarová, Šárka Tomečková, Sabina Jelínková, Sandra Vaňková, Ester Dohnalová, Nikola Kusslová, Aneta Lukešová


Sezóna 2016-2017 - minižačky

V nové sezóně se kategorie minižaček a přípravky ujala nová trenérská dvojice Luboš Halúzka (hlavní trenér) - Radek Urban (asistent). Tuto kategorii tvoří dívky ročníků 2007 – 2010. Po náboru v září bylo přihlášeno celkem 21 dívek, sezónu jich dokončilo 18. Dívky byly přihlášeny do super ligy dívek spolu se soupeři - SK Kuřim, HK Hodonín, TJ Tatran Bohunice, SHK Veselí nad Moravou a DDM Strážnice. Celkem bylo odehráno 12 turnajů, 2 jsme pořádali u nás. Turnaje byly téměř vždy rozděleny na mini holky - kategorie 2007 - 2008 a přípravku 2009 – 2010. Vždy bez počítání skóre tak, aby si holky zahrály a házená je bavila. Na závěr každého turnaje byly holky odměněny diplomem a nějakou sladkostí. Mimo super ligu jsme ještě navštívili celkem 4 turnaje systémem 4+1 (2x Horka nad Moravou, 1x Strážnice, 1x Slavia Praha) a 2 turnaje 6+1 (Zruč nad Sázavou a Slavia Praha). Tréninkové jednotky probíhaly 2x týdně v hale, zaměřeny byly na házenou systémem 4+1 ale i na 6+1. Trénink před Vánoci a na konci sezóny proběhly spolu s rodiči. Ti si mohli aktivně vyzkoušet, jak probíhá tréninková jednotka, na závěr proběhlo vždy utkání ve stylu exhibice rodiče - dívky.

Na závěr bych chtěl poděkovat asistentovi Radkovi za pomoc s přípravou a vedením tréninků, všem holkám za vzornou účast na tréninku a turnajích, rodičům za podporu a spolupráci a všem ostatním, kdo nám pomáhali a podporovali nás.




Simona Estafeva, Kristýna Feithová, Kabelková Tereza a Veronika, Tereza Veithová, Denisa Majzlíková, Zuzana Šacherová, Denisa Čožíková, Naďa Albrechtová, Petra Urbanová, Kristýna Halúzková, Viktorie Svobodová, Nela Zelinková, Karolína Procházková, Mya Dotra My, Adéla Nováková, Viktorie Hrdá, Karolína Čožíková


Sezóna 2016-2017 - přípravka




Tereza Obršlíková, Tereza Procházková,Vanessa Jirutková, Stella Pulkertová, Gabriela Vančurová, Sára Vančurová, Marika Kratochvílová, Vanesa Halúzková, Tobiáš Halúzka, David Zajíc, Matyáš Horáček, Filip Feith, Kristýna Feithová, Robin Peterka, Boris Šmíd, Šimon Maloch, Mates Maloch, Jan Čermák, Timotej Dominik Marván, Tomáš Marek, Jan Slavík, Nela Novotná, Kristýna  Do Bao Ngoc, Filip Zelinka, Šimon Veselý, Jáchym Gregor, Anna Marie Kolouchová, Adam Kaláb, David Korvas, Michal Čech, Lukáš Urban


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...