Jiří Obršlík | | Minižáci

Minicup Litovel 2017

Minižáci 4+1...

Nejmladší chlapci prožili svůj druhý velký turnaj, tentokrát v Litovli, kde strávili dvě noci a tři perfektní dny na hřišti i mimo něj. Turnaj byl velmi kvalitně obsazen a ukázal našim borcům, co vše se ještě musí naučit.
"Do turnaje jsme vstoupili s několika cíly, které se nám postupně dařilo plnit. Menší technickou vybavenost jsme zkoušeli nahradit nasazením a dodržováním osobní obrany po celou dobu hry. To se ukázalo nakonec jako rozdílové, právě naše obrana byla zatím naším nejslabším článkem a díky ní jsme inkasovaly mnoho branek."
Turnaj byl i s doprovodným programem (např. diskotéka, kterou moderoval bratr Leoše Mareše - Ivoš, paintball..), jenž byl dobrým doplňkem fyzických výkonů a hlavně díky němu a našemu korálkování neměl nikdo čas na lumpárny. Výlet po Litovli nám našel nový vzor a tím je pan Gustav Frištenský, budeme makat jako on a jistě nám to přinese úspěchy. Trénéři z turnaje odjížděli unaveni a přišli o hlas, ale o chuť do další práce ne, vše bylo motivační a to doufejme i pro hráče samotné!!!










NA SOUPEŘE JSME ŠLI S POKŘIKEM I S ÚSMĚVEM




NÁŠ NOVÝ VZOR - GUSTAV FRIŠTENSKÝ



KORÁLKY NÁS BAVILI





JSME TÝM, UMÍME SPOLUPRACOVAT I MIMO HŘIŠTĚ



FOTKY






Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...