Jiří Obršlík | | Dorostenky

Vlajka veze první body

Mladší dorostenky...


Neděle 19.02.2017 Hala Sareza, Ostrava

 

Nová vlajka veze dva body a novou, ještě pevnější a silnější víru ……

„VY hrajete, MY fandíme, SPOLU vítězíme“

 

Ano, do jarních bojů jsme značně posílili. Vlajka i nový, ještě lepší slogan. ….Těžkej kalibr!

 

Naše mladší dorostenky další 2 jarní body "VYTĚŽILY " v Ostravě - Porubě výhrou 18:38 (8:22 !)

Už dobrá nálada v BUBUBUSE naznačovala, že naše dorky nejsou nikterak svázané rolí jasného favorita tohoto utkání. Poruba se aktuálně nachází na opačném konci tabulky a podle těchto papírových předpokladů se zápas vyvíjel od první minuty.

V 18-té minutě jsme vedli 3:12 ! Zbytek poločasu připomínal svými akcemi, nápaditostí v kombinacích a zakončením spíše exhibiční all star game utkání kanadsko-americké NHL. Nutno podotknout, že soupeř měl v sestavě většinou hráčky, které jsou ve věku, kdy se v této kategorii teprve rozkoukávají.

Nejen hrou, ale i počtem vstřelených branek na sebe opět upozornily naše " mladé pušky " (Karol, Lucka, Marika, Marťa). Pravda, porubanky nás v neděli moc neprověřily, ale nebál bych se prohlásit, že dračice z  tohoto mladého kvarteta brzy hlasitě zabuší na doposud pevné dveře naší základní sestavy. Necháme se překvapit v dalších těžších zápasech.

Nicméně všechny hráčky, které nastoupily, si zaslouží pochvalu za TÝMOVÝ VÝKON a příkladnou koncentraci na zápas i za rozhodnutého stavu.

Na nedělním zápase v Ostravě měl rovněž premiéru nový FANKLUBOVÝ prapor a jeho ústřední heslo ani jiný než týmový výkon vlastně nepřipouští. J

 

Na 38 branách se podílely:

Bára Vavroušková 7, Marika Kocábová 5, Lucka Krejčíková 5, Mishel – Bára Olšová 3, Xena – Bára Krejčíková 3, Klára Kovářová 5, Míša Bendová 4, Krysa – Simona Fraňková 1, Verča Velebová 1, Karol Dužíková 2, Katka Haladová 1, Marťa Rechová 1. A opět žádnou branku nevstřelily Terka Bučková ani Peťa  Šiplová.

 

MI-MI











FOTKY



Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...