Jiří Obršlík | | Ženy

Přípravné utkání v Hodoníně

Ženy...

Ženy absolvovaly první přípravné utkání jarní sezóny. Zamířily k vedoucímu celku první ligy žen do Hodonína, kde na ně čekal silný soupeř s ambicemi postoupit po jarní části do nejvyšší soutěže.

Utkání se zúčastnilo pouze šest hráček z kádru žen podzimní sestavy, kdy pro nemoc nemohla nastoupit Lenka Hájková a Martina Marková, pro zranění Lenka Šimoníková, pracovní vytížení Eva Janoušková a rodinné vytížení Michaela Ficková. Družstvo doplnily nové posily pro jarní boje Monika Kratochvílová (hostování Havlíčkův Brod) a Hana Janoušková (návrat z Francie) + dvě mladší dorostenky Bára Krejčíková a Simona Fraňková.

Utkání bylo divácky atraktivní, plné pohybu, energie a rychlé moderní házené. Děvčata obou družstev hrála na plné obrátky a nebyla na nich příliš znát zimní přestávka. Trenéři zkoušely různé vyrianty jak obraných, tak útočných systémů a nenechaly hráčky vydechnout.

Na našem družstvu byla vidět zažitá spolupráce a součinnost. Nové hráčky  bez problémů zapadly do týmu, kde Monika přispěla svojí kuráží, Hanka energií a Bára se Simonou nebojácností!!!

Výsledek 34:31 (16:15) hodnotíme jako slibný pro další vývoj přípravy, kde se musíme zaměřit zejména na součinnost v obranné činnosti a nácvik nových útočných kombinací.

V sobotu míříme na další část přípravy, tentokrát na turnaj do Velkého Meziříčí za účasti družstev TJ Sokol Velké Meziříčí, HC Sporta Hlohovec, Házená Jindřichův Hradec, HC Háje Praha.


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...