Jiří Obršlík | | Ženy

V Brně za dva body

Ženy...

TJ Tatran Bohunice : HK Ivančice 15:22 (7:10)

Utkání na palubovce TJ Tatranu Bohunice uzavíralo první čtvrtinu soutěže, kdy jsme odehrály první souboje o body se všemi družstvy v tabulce "vítězně" i právě v Brně.
Vítězství se nerodilo hladce, úvod byl z obou stran nervózní, kdy jsme "my" tahaly za kratší konec provazu, tedy jen vyjádřením stavu na časomíře, a to díky neproměněným střeleckým situacím po kombinacích, které by měli končit gólem. Soupeř se ve svých příležitostech nemýlil a byl v mírném vedení. Od minulého kola jsme věděly jaké to je hrát pod tlakem, po time-outu a společné domluvě jsme pomalu začaly skóre vyrovnávat až jsme se přehouply do vedení a do konce první poloviny utkání jsme navýšily gólem do šatny na 7:10!
Začátek druhého poločasu patřil nám, "z čehož máme velkou radost", vedení narůstalo a v hale již všichni věděly, kdo získá dva body. V konečném pohledu jsme odehrály kvalitní utkání, opět byla vidět naše psychická síla a síla týmu. Celé družstvo předvedlo bojovnost a tah na branku, střelecky se dařilo Silvě Leschingerové a herně dokázala dobře zaskočit za zraněnou Lucku Markovou z úvodu utkání Eva Janoušková.

 















FOTKY


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...