Jiří Obršlík | | Dorostenky

HK Ivančice : TJ J. Havlíčkův Brod 44:19 (25:9)

Mladší dorostenky...

HK Ivančice - TJ Jiskra Havlíčkův Brod  44:19 (25:9)

 

16.10.2016 11:30 - Třetí zápas v řadě na domácím hřišti.

 

Zápas se od začátku pro naše barvy vyvíjel příznivě a soupeř začal postupně ztrácet jak v útočné fázi, tak na obraně. Vančačky zatěžovaly soupeřův účet jak z rychlých útoků, protiútoků, tak na plnou obranu. Domácí trenér si dokonce dovolil nechat odpočívat (šetřil) nejlepší hráčku týmu Mishel s lehce pochroumaným křidílkem, před důležitým zápasem na Slávii. Prostor dostala celá lavička a líbila se. I přes hladký průběh zápasu lze vytknout některým hráčkám i nedostatky. To především úspěšnost střelby. Ta jistě na reprezentační brankářku Karin stačit nebude. Taktéž kolektivní pojetí vzalo, u některých hráček za své, patrně ve snaze vylepšit si individuální brankový účet. Lze to přisoudit i snadnému vesele narůstajícímu skóre v tomto zápase. Naše holky vždy zdobil kolektivní výkon, který věříme, že bude slavit úspěchy i v nadcházejících zápasech.

Nezapomeneme i chválit. Neomylná ruka pivotmanky Martiny Rechové!, 100% střelecká úspěšnost Krysy a Báry. Taktéž velice dobrý výkon navrátilkyně Verči (plastika křížového vazu). Celkem 10 branek od vysokých spojek Míši a Kláry, je také na pochvalu.

V neděli nás prověří DHC Slávia Praha. Výkon proti Brodu stačit na vítězství určitě nebude. V autobuse s kompletním týmem vyrazí v ultras!

 

Sestava:

Peťa, Krysa 3, Xena 5/2, Eva Strakatá 3, Martina 4, Marika, Barbora Machalová 6, Bára 8, Terka, Klára 4, Lucka 1, Míša 6, Verča 4. 


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...