Pavel Vavroušek | | Dorostenky | Úspěchy

Vícemistr ČR 2015-2016 - mladší dorostenky

Hodnocení finálového dvojutkání..

2. FINÁLOVÝ ZÁPAS UTKÁNÍ O TITUL MISTR ČR V KATEGORII MLADŠÍCH DOROSTENEK ZA SEZÓNU 2015-2016

DHC PLZEŇ - HK IVANČICE 24 : 22 (11 : 9)

28.5.2016 DHC PLZEŇ

V úvodu bych chtěl soupeři z Plzně poblahopřát k získání mistrovského titulu. V obou finálových utkáních nám dokázal vnutit svůj styl hry, zvládl závěry obou utkání a se širším a kvalitnějším kádrem hráček ovládl republikovou soutěž.

Ještě jeden kompliment bych, než přejdeme k samotnému zápasu rád zdůraznil. Ani v jednom finálovém zápase jsem neviděl žádny bezohledný či brutální zákrok, žádný faul zezadu, či úmyslný zákrok na hlavu, žádnou hráčku neodnášel trenér a nemusel na hřišti zasahovat zdravotník. V obou nesmírně náročných zápasech se hrálo s maximální snahou zvítězit, vždyť cena byla nejvyšší. V obou utkáních výborní rozhodčí neudělili přímou diskvalifikaci, hrálo se tvrdě, ale fér. Aktérky zápasů ukázaly, že z nich vyrůstají skvělí sportovci s vůlí vítězit i s úctou a respektem k soupeři. A to je moc dobře.
      Jsem přesvědčen, že kdo přišel, viděl a prožil celou finálovou sérii, či se na chvíli zastavil, ten odcházel spokojený. Pohár za první místo patří zaslouženě DHC PLZNI, ale absolutním vítězem finálového dvojutkání je SPORT!
Poděkování patří oběma klubům, fanouškům, trenérům i hráčkám, kteří pomohli zvítězit absolutnímu vítězi. Věřím, že rádi a často budeme vzpomínat na finálové jaro 2016.


Hodnocení zápasu trenérem:

V rámci náročného závěru sezóny necháváme hodnocení uzrát. Až uzraje tak ho sem dáme....(prostě nestíháme...).


Pro holky – mladší dorostenky HK IVANČICE tahle kniha nekončí. V příští soutěžní sezóně 2016-2017 se znovu pokusí vystoupat na nejvyšší metu. Plně posílení ročníkem hráček 2001 a i ročníky 2002+2003. Snahou bude rozšířit a stabilizovat kvalitní kádr a připravit tým na přechod o kategorii výš ( starší dorostenky) na soutěžní ročník 2017-2018.
Tímto utkáním jsme zakončili soutěžní sezónu 2015-2016. Byla úspěšná, byla jiná a nezbývá, než se těšit na tu příští!
Děkujeme za přízeň a podporu. Kritikům děkujeme ještě víc a slibujeme jim, že v příští sezóně uděláme maximum pro to, abychom byli alespoň o jednu příčku lepší…..








V polovině září se roztočí nový ročník soutěží v házené, na který již dnes vás zveme do ochozů. Věříme, že rekordní návštěvy fanoušku v soutěži na domácím hřišti budou překonány.

Tým čeká v příští víkend účast v Československém poháru a pak už jen samé oslavy přejdou do prázdninové pohody…..


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...