Jiří Obršlík | | Muži

Doma neporazitelní

Doma na 120 %...

HK Ivančice : TJ Fatra Slavia Napajedla 32:24 (19:14)

I poslední utkání zůstali muži na domácí palubovce neporaženi a za vítězství 32:24 si připsali dva body do tabulky, kde jim v konečném zúčtování patří druhá příčka a to o pouhý jeden bod za vítězi z Bohunic.

Do utkání jsme vstupovali s klidem jistoty druhé příčky v soutěži, ale i s malou nadějí možnosti klopýtnutí vedoucích Bohunic v Telnici. To by v případě naší výhry proti Napajedlům znamenalo vítězství v 2.lize, bohužel Bohunice potvrdili své postavení v tabulce a v Telnici nezaváhali.

Utkání začalo aktivní hrou soupeře, který se lehce dostával do zakončení, naše obrana působila ze začátku prostupně, ale pomalu se zahřívala a s ubývajícími silami soupeřova útočníků získávala navrch. V útoku naše kombinace na obránce Napajedel platili a postupně  jsme získávali převahu ve skóre, to se naposledy vyrovnalo kolem dvacáté minuty prvního poločasu. Poločas 19:15.

Druhý poločas začal naším tlakem, kde byla vidět silová převaha díky nabité lavičce, možnosti šetření sil u klíčových hráčů a utkání bylo rozhodnuto. Soupeř přišel díky zraněním o dva hráče a již se jen dohrávalo. Utkání bylo poznamenáno i tržnou ránou v obličeji hráče hostů Kašného P., který musel být ošetřen. Přejeme mu brzké zahojení rány.

Muži předvedli stabilní výkony po celý ročník a po zásluze skončili na špičce 2.ligy!



Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...