Pavel Vavroušek | | Dorostenky | Dorostenky - turnaje

Prague Handball Cup 2016 - MLADŠÍ DOROSTENKY

Tažení Prahou...

PRAGUE HANDBALL CUP 2016 - MLADŠÍ DOROSTENKY

25.3. - 28.3.2016 sportovní haly po celé Praze


Největší světový halový turnaj v házené již po pětadvacáté hostila Praha. Ani naše mladší dorostenky nemohly při této slávě chybět. Tedy zas a znova, už po čtvrté (2013, 2014,2015 a i letos 2016) jsme vyrazili vyšplhat homoličku jménem PRAGÁČ!

To že si tuto kultovní a ojedinělou akci nenechá utéci žádná vančická hráčka bylo jasné. Všech 16 hráček nasedlo do autobusu směr hlavní město.

Vůně Pragáče je jasná. Zahraniční soupeři a předevších němky, dánky a švédky, to je hozená rukavice. S těmito týmy vyhrát! To je vysoká ambice. Tak tedy hezky po pořádku:

Základní skupina – hala Zelný pruh

Pátek 25.03.2016:

Sobota 26.03.2016

 

Hlavní část – hala Dukly Praha - Ruzině VG

Neděle 27.03.2016

Čtvrtfinále:

Holky si PRAGÁČ určitě užily. To samé jde vyslovit o nově složeném realizačním týmu a i o fanoušcích, kteří v neděli dorazili na rozhodující bitvy. Škoda, že odjížděli zklamaní ze ztráty postupu v boji o medaile. Jistě se všem líbila hra a v konečném důsledku i výsledek, který náš tým vybojoval. Z 8 utkání tým odehrál 4 velice těžká utkání s kvalitními soupeři a především jisté finalistky turnaje nás 2x prověřily dokonale. I přestože v našem týmu nastoupilo 5 reprezentantek a v týmu soupeře jen tři, přesto v obou duelech jsme odešli poraženi. Dánská – světová - severská házená je o několik kroků dál a pokud s tím něco neprovedeme, bude se od nás už jen vzdalovat. To je jasné!    

Děkujeme za podporu a těšíme se spolu s Vámi na další skvělé házenkářské zážitky s našimi mladšími dorostenkami.

Závěrečné shrnutí turnaje trénérem:

Odjížděli jsme na čtyř denní turnaj opravdu v hodně širokém kádru hráček. Nešlo o výlet několika vyvolených, nýbrž o snahu postupně zapracovat děvčata ročníku 2001 a 2002 do sestavy pro nadcházející sezónu a více stmelit kolektiv nejenom na palubovce, ale i mimo házenkářský svět. Mladší holky skvěle zapadly do kolektivu a zápas od zápasu se zlepšovaly, mnohé z nich nastoupily i v těch nejtěžších utkáních.

   Lhal bych, kdybych neřekl, že mým cílem bylo postoupit do finálové čtyřky, ale odehráli jsme dost kvalitních utkání na to, abychom se poučili do příštího roku. Po celou dobu turnaje jsme se prezentovali kvalitní hrou a i přes mnohá střídání a točení v sestavě jsme jistě Ivančické házené ostudu neudělali.

 

S házenkářským pozdravem.

 

Trenér mladších dorostenek Mara Krejčík









Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...