Jiří Obršlík | | Žačky - turnaje

Prague Handball Cup 2013 - mladší žačky

Skvělý výsledek...

PRAGUE HANDBALL CUP 2013


SKVĚLÝ VÝSLEDEK

Místo konání: PRAHA – 34 sportovních hal po celém městě, 28.03.-01.04.2013

Více jak 400 týmů se na Velikonoce sjelo do Prahy na 22. ročník tohoto prestižního mezinárodního turnaje. Ceny byly největší. Výsluní na medii sledovaném mezinárodním turnaji, prestiž a respekt vítězům.

 Společná fotka se soupeřem z boje o medaile...

Naše holky se účastnily poprvé. Pestrá základní skupina silně zastoupená zahraničními týmy, dávala punc originality „Pragáče“. Přestože jsme narazili na kvalitní týmy ze Slovinska, Dánska, Švédska i Slovenska, do další skupiny jsme pokračovali beze ztráty kytičky. A šlo do tuhého. Silný tým Zlína a kvalitní Písek, nám byli překážkou, kterou jsme překonali o vlásek, no spíš o jediný gól. Ve vyřazovací části jsme narazili na silný RK KARLOVAC a skvělou hrou jsme Chorvatky poslali s dostatečným náskokem domů. Potlesk hráček byl pro Peťu poděkováním za to, že „stáhla roletu“. Boj o finále nás svedl s budoucím vítězem SK TALENT ETO GYOR I (ve finále si Maďarky lehce poradily se Slávií – 16:9).  Celý zápas naše děvčata vedla, ale 4 minuty před koncem soupeř skvělý zápas otočil. Maďarští fanoušci po zápase tleskali nejen svým finalistkám, ale i našim děvčatům za báječnou napínavou podívanou. Finále nám uteklo o vlásek a tak nás čekal zápas proti dalšímu chorvatskému týmu ŽKR IVANIČ.

Začátek zápasu patřil Chorvatkám a celé utkání byly o kousek lepší. V druhé půli naše hráčky začaly mohutně dotahovat ztrátu. Dvě minuty minuty před koncem zápasu jsme odmítli medaile, to když dvě vyložené šance neskončili gólem. Přesto 4. místo je „SKVĚLÝ VÝSLEDEK!“

Peťa nás držela ve vyřazovací části vysoko nad ponorem.

Bára proti Slovinkám.

Rychlonohé Švédky testují naši obranu.

 Zlínskou hradbu jsme nakonec udolali, Xena v zakončení.

 Natálie zatěžuje účet Chorvatek další brankou.

Pětidenní turnaj byl ohromě náročný jak na fyzické síly, tak psychickou odolnost týmu. Domů se vrátil tým šíleně unavený, ale spokojený se skvělým výsledkem a dobrou hrou.       


FOTKY - KLIK

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...