Lenka Hájková | | Žačky

Žačky si napravily reputaci

Mladší + starší žákyně ...

Mladší žákyně:

HK Ivančice - DDM Strážnice 18:16

Starší žákyně:

HK Ivančice - DDM Strážnice 20:12


V neděli 12. 9. 2021 nastoupily k dalším utkáním v sezóně mladší i starší žákyně. Soupeřem jim na domácí palubovce byla Strážnice.

Nejprve k utkání nastoupily mladší žákyně, které do utkání vstoupily lépe než minulý týden ve Velké nad Veličkou. Nad soupeřem ze Strážnice, za něhož hrají i dva chlapci, si vytvořily náskok 2 branek, který se jim podařilo udržet po zbytek utkání.

Během úvodních 10 minut, kdy se v této kategorii hraje osobní obrana, bylo utkání vyrovnané. Na konci desetiminutovky byla domácí děvčata ve vedení o jediný gól. Následuje utkání 2 x 15 minut, kdy se však předchozí skóre započítává. Během prvních 15 minut se ivančickým házenkářkám podařilo navýšit skóre až na rozdíl 4 branek. Víc ale soupeř nedovolil, a to především zásluhou Františka Chybíka (minulý víkend nasázel soupeři úctyhodných 17 branek). Poločas tak skončil rozdílem dvou branek 13:11 pro domácí. Druhý poločas byl taktéž hodně vyrovnaný, domácí však nedovolily drama a první vítězství si pohlídaly. Konečný stav utkání byl 18:16 pro Ivančice.

Následovalo utkání starších žákyní, které již hrají klasicky 2 x 25 minut. První poločas byl vyrovnaný, ani jednomu ze soupeřů se nepodařilo odskočit na větší rozdíl ve skóre. Ivančická děvčata neproměnila několik vyložených šancí a udělala několik zbytečných technických chyb, i proto byl v poločase rozdíl ve skóre pouze 8:6 pro domácí. Ve druhém poločase se domácím podařilo po chybách soupeře získat několik míčů a zakončit jednoduchými brankami z „trháku“. Skóre tak narůstalo ve prospěch domácích až na konečných 20:12.

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...