Lenka Hájková | | Akce klubu

Turnaj generací 2021 je minulostí

Turnaj generací ...

V sobotu 24. 7. 2021 se již tradičně konal v ivančické sportovní hale Turnaj Generací. Na akci, na které se každoročně sejdou házenkáři a házenkářky všech věkových kategorií, aby si po letní či delší pauze opět připomněli, jak se ta házená hraje, se i letos sešlo velké množství házenkářských nadšenců, kteří na palubovce předvedli, že házenou lze milovat v každém věku.

Herní odpoledne zahájili ti nejmladší a po nich přišla na řadu smíšená kategorie do 14 let, kteří byli rozděleni na kategorii mladšího žactva a následně k utkání nastoupila smíšená kategorie staršího žactva a mladšího dorostu. Mužská složka si to následně rozdala ve dvou kategoriích, a to 15 až 34 a 35 až nekonečno. Mezi utkáními mužů přišlo na řadu i ocenění bývalých házenkářek a házenkářů, kteří se v letošním roce dožívají významného jubilea. Na závěr celého turnaje se na palubovce představila i ženská složka.

Věříme, že si sportovní odpoledne na ivančické hale všichni příznivci házené užili a doufáme, že se brzy opět setkáme, a to na prvních domácích utkáních nadcházející ligové sezóny.










Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...